Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve koristi ima kad 80% danasnje djece roditelji posade u kucu i daju im mobitele i tablete u ruke.
Priča ti je bzvz evo danas je ružno vrijeme prošetaj Grbavicom pa vidi koliko djece ima u parkovima naglašavam po usranom vremenu...
glup ti komentar iskreno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Onako, ali zato vidim da se ponovo povecava broj pasa lutalica. Hvala vam kantonalna vlado za to. A inace vecina parkova i igralista je pravo prljava, ja bih lupao ovim starijim maloljetnicima kazne samo tako, ako ih odmah ne naucis kasno je kada je vec odrasli konj.
nije pitanje ima li parkova, vec ima li djece
Zar je Ilidza gradska opcina?
Zar je Ilidza gradska opcina?
Trebaju nam parkovi nalik na parkove u EU državama, i da te parkove čuvamo a ne da gledamo vandale kako lome i šaraju sprejem..
Ako se nešto uradi odmah staviti pod kamere jer ima ovih huligana koji će to razvaliti u par dana.
U N. Sarajevu ima i viska
Nema !
Na STUPU oko Tibre bas puno igrališta. Smetaju mi.
ima, al nema djece
Ovo sto ste nasli djecijih terena i parkova je izgradjeno u onom sistemu. Izadjite na googlemaps, satelit view i pogledajte npr. A. Polje "B" i "C" fazu gdje se jos kao nesto zeleni, vide se po 4 kosarkaska terena izmedju zgrada, a onda bacite pogled na Tibru, N. Otoku i sl. beton i nista drugo.
napravite normalan street workout na novom sarajevu, a ne da pola grada koji nece da se puše u teretanama sa kockastim glavama mora ici do safeta zajke da obavi normalan trening
Ne zna se sta je gore: to sto ih malo ima ili to sto su u ocajnom stanju.
Nema, pogotovo novo izgradjena naselja oskudjevaju sa djecijim sadrzajem, igralistima, klupama itd
Nema ni košarkaških terena, odnosno napravili su nekoliko ALI SU SVI ZAKLJUČANI, POD KLJUČEM I NIJE DOZVOLJEN PRISTUP OMLADINI DA IGRA!
Pascad sve uzurpirala iako ima znak zabranjeno za pse uvijek pametni dovedu svoje "bebe" da seru i pisaju...