Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je isto kao da opstina Lopare prekine diplomatske odnose sa Venecuelom 😂😂
USKORO DOLIJEĆE DESPERADOS ESCOBAR U BL I DODIKU DAJE PONUDU KOJA SE NE ODBIJA, BAŠ KAO ŠTO SU MU PRIJE DAVALI PETRIČ (ASIMETRIJA NADLEŽNOSTI RS I FBIH NA ŠTETU FBIH), LAJČAK - UKIDANJE PRAVA NA BORAVAK, K. EŠTON (TEGELIJA I VSTV). ONI SU GA ODGOJILI TAČNO OVAKVOG I ŽELE GA TAKVOG. KAD GOD SU IMALI OPCIJU SDS ILI SNSD, AMBASADE SU BILE ZA SNSD. IGROKAZ ODVEĆ POZNAT.
entitet i nema neke kontakte bitne, sva nadleznost je na drzavi. kako prekida nesto cega nema. onda ne moze ni u london sa obveznicama:) supljira mile kao i ranije.
e bas su ga "spustili"---Dodik nista od njih nije ni trazio osim sto prekida svaku vrstu komunikacije sa okupatorima
Srbi u BiH neće nikada imati mira. Jednostavno to je narod koji sebi priznaje ekskluzivno pravo da dominira. Zbog toga ih u Hrvatskoj više nema, a nekada ih bilo po nekim procjenama čak 1/3. Na Kosovu ih takođe više nema. Situacija u BiH i Crnoj Gori zbog srpske hegemonističke politike je nestabilna i po svemu sudeći doći će veoma brzo do novih sukoba. A kada dođe do rata karte se ponovo miješaju. Možeš dobiti više, a možeš i sve izgubiti.
Dodik je zapadni covek, sve sto mislite da ce se dogoditi ispasce suprotno, to vam garantujem, pripremite se psihicki za kmecanje.
Slazem se, ljude uvjerili da su sletili na mjesec da nece ovo.
Dodik krezubom i mržnjom zadojenom dijelu građana entiteta RS koji se još uvijek primaju na njegovo dugogodišnje nacionalističko fintarenje, želi na ovaj način pokazati kako je on Milorad Dodik bitan neki bitan igrač koji može čak sa SAD i VB prekinuti diplomatske odnose. U stvari Dodik je jedna isfurana Putinova marioneta u jednom opustošenom, opljačkanom i osiromašenom manjem BiH entitetu.
Sve su ovo njihove igrarije. Unistili su globalne igrace Sadama, Gadafija, Chaveza, Afghanistan, Egipat, SSSR i jos puno drugih a da Dodiku ne mogu ništa to su price za malu djecu. Mogu ali nece da diraju svoj glavni instrument kocenja svake vrste napretka drzave Bosne i Hercegovine. Da su Bosnjaci kojim slucajem jevreji, ambasadori bi bili manji od makova zrna i ispunjavali sve zahtjeve vecinskog naroda
O tome ste trebali razmisljati prije 30 godina kada ste im dali entitet RS i NSRS. Sada je gotovo,haj stisni muda pa ga ukini.
Hahahaha.... neka Mile vidi sta mu pise na pasosu .....hahahaha .
Koji putinov potrcko a hoce ti ga bacuska zavuc neces znat sta te snaslo dodo
Tako je, USA i GBR su za BiH veoma vazni. Te zemlje i vise nego zasluzuju nase postovanje. Da ne govorimo o tome da su se one globalne sile i da su prijateljski nastrojene prema BiH.
Ovo je boljelo 🤣
Dodi je veci problem, sto je Bilbija igrao veceras u susjednoj drzavi, ups, za Bosnu...
Ebe se Dodi dok ga jaran/susjed Zoka podrzava.
rs se nista nepita. Dodik samo laje uz vjetar.
U principu, Balkanska stoko, ne interesujete nas.