Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi sad odlazimo al cemo doc po platu
Amerika je u zadnji čas djelovala i spasila državnu imovinu u tzv rs-u i tako spriječila da postane ruška teritorija jer su u Bakinicima pali dogovori jer za neke je to bila samo njivva ili šihkara
SDA DF SBIH POBJEDJUJE U OKTOBRU
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
samo u Bosni je moguce zavrsiti dif i biti ministar za socijalna pitanja!! ovo je nerealno, uz to sto je nekvalifikovan on je i sluga susjednih interesa!!
Samo u Bosni je moguće falsifikovati diplomu magistra medicine i biti direktor i uni. profesor
Ovo je dobro, sto manje SDA BiH i Bosnjacima bolje
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sve to im ispadne privatna platforma za interna prepucavanja. A tema i zadaci su po obiaji marginalizirani. Ali Bonjaci zasluuju ovog Zahiragia. On je sinonim trenutnog kolektivnog duha u drutvu. Isto vai i za Delia.
Mi odosmo na burek a vi nastavite da radite, vidimo se pred platu
DIPOVCI NISU BAS NEKI SKOLOVANI LJUD KOLUT NAPRE ILI NAZAD TO JE TO.
Zahiragi, onaj to otima mikrofone na skupovima?
ide Ilic u sda haha
Zahiragić, karika koja nedostaje...
Bruka i sramota. Stoko, sve i jedan predstavnik (-ca)! Vi od nas pare primate za ovakvo ponašanje!!! Zar ovako predstavljate zemlju u kojoj živite sramota da vas bude, pa i pred familiju kad odete nakon ovoga, fuj!!
klub bosnjaka nije sigurno, mozda sda bosnjaka
zelenih halal bosnjaka
fbUser098.....a hoćete se usrećiti u pm😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣boli vas briga,sa svojim patriotizmom SDA i DF će vas vratiti još jedno 200 godina unazad....minimalno🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
https://www.youtube.com/watch?v=MfwOex_N3jA
Ja samo mogu da kažem nisam ljubitelj Novaliča i njegovih gluposti ali kapa do poda kako je vodio vladu i radio. Praviti će ovaj narod Novalica od blata posebno penzioneri.
Eto hoće, isto im sa njim kao i sa novim, kao i sa onim prije njega
Javi se doktoru
Kad vrijeđaš nekoga ko prodaje miševe vidiš o kakvoj vrsti im…..cila se radi
cakijas u kriminalnoj stranci, milioner. strasno u kakvoj državi zivimo
Naprijed Harise!!
Dobro mu je i rekao