Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko li hiljada zaposlenih (lezihljebovića)ima u KS
Zašto se izdvaja samo TK, situacija je ista i u drugim kantonima. Jel ovo dio projekta rušenja vlasti u Tuzli, dobro umotanog projekta sa sredstvima kojima se plaćaju ovakvi tekstovi. TK najveći i najviša administracija, tačka, ne izmišljajte toplu vodu. Da valjaju, ne valjaju, kao i u drugim kantonima al nemojte nas...
1/2 od ovog broja trreba u zatvor. Zamisli plata pomoćnika direktora za sestrinstvo Šefik Husić koji je pod istragom je 5900 km. Identičnu platu od 5900 km ima i direktor za naučno istraživački rad na UKC-u Igor Hudić, kao i doktor Ervin Alibegović. Nismo mi ni zaslužiliii ni trunkee boljee. Nek djeca idu odavjde što dalje.
dobro je ne puca se
A nigdje nema gužve kao kod nas.. u koju god propalu instituciju odes red je. Kad sam prci put otisao u Minhen pa sam trebao neki dokument vadit. Kontam kad je dole kod nas u malom gradu onakva guzva kako je tek ovde. Dosao, nigdje nikog.. ja prvi.
Koji moron iz te mase je dozvolio da kruzni na Husinu nema spustene trotoare za djecija kolica i invalide?
ne radi link
daj malo realnosti kakvih ba 70% lako je to provjerit netreba lupat procente bezveze
Ne može se pristupiti ovom registru haha odmah ukinuli
Oni rade 4 dana u sedmici, U petak se ide na džumu))). Produženi Vikend. Smijaćete se još malo, dok svim poslodavcima ne prekipi. Zaboravljate da najvećim dijelom sve budžete pune isključivo Firme,sve ostalo je zanemarivo I zasniva se na Taxama.
Covjece, ukidanjem kantona FBIH bi inkasirala preko 2mlrd maraka u budzet godisnje!
Ništa tu nije "nova informacija" osim spiska, da se mase malo zabave biskanjem 9000 imena, dok im iza leđa karavani prolaze: neće uskoro biti više struje ili ne po ovim cijenama jer je stopirana izgradnja Bloka 7, fabrike se gase, a novih nema, vlada samo kredite diže itd
nista ovdje nije transparentno, u svim sferama drustva smo dno dna, kad nepismeni odlucuju i niko ne odgivara.....
Plus što veliki procenat ne dolazi na posao.
Sada su kao transparentni a svi do sada ušli preko namještenih natječaja i rodbinske veze. Sada glume pravednost.
Foluska, objavljen link a nigdje spiska uposlenika: https://anticorruptk.ba/registri/registar-zaposlenih