Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nažalost BiH nije država nego skalamerija
Bosnjacka politika = samo sacuvaj sto smo pokrali , vile i kule oko Sarajeva , a sve ostalo tovari na kamion i vozi jest me briga ,
@fbUser1593979489 drzava koja bira SDA i Zeljka Komsica dobru se nadati i ne moze
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
'ta će ovi naše prodane duše uvoditi, ovi znaju samo uvoditi mjere svojim građanima, dok ilegalni migranti marširaju kroz državu nit ko kontroliše imajul korone imajul noževa imajul droge i monstera
fuj bagro brisete sve komentare kojim se kontrira ovim katolicima i pravoslavcima(cinjenicama),bas me zanima koji to administrator radi ..hajde predstavi se imenom i prezimenom (sigurno neki sto pati za Jugoslavijom) ..raspitacemo se za tebe ,,sta je previse je previse ..
Treba pomoci Susjedima :) ja predlazem Kuverat Aranžman .Kolko ko moze .Kad nemozemo Na MORE :) Cekamo vas obje rucke :)
Baš nas boli neka stvar za bosnom mi imamo Hercegovinu a vi ionako trošite pare za Croatiju u Neumu
Članak o Hrvatskoj a top komentar o pljuvanju Bosne. Mi smo narod za izučavanja. Pa ako vam smeta politička elita, zašto radite u njihovim kompanijama? Dajte otkaze, na ulicu, socijalni nemiri, rušenje državne strukture, glasajte za druge opcije ... Ma jok, sjedite i pljujte državu, koju uređuju oni za koje VI glasate.
Evo nasekiraše se pravo, parlamenti su im u neprestano zasjedanju.
@djigibau 150 000 do 200 000Hrvata svake godine ide na njihova skijališta. To nisu male brojke.
Došle laži na naplatu pa sad vuna, ej croati dokle više lagati i varati.
Mi smo sve , samo ne DRZAVA!!!
Još kad vam mi uvedemo recipročne mjere... jer trenutno s brojkama stojite gore i od nas :)
Nije ugodno !?
Moze li neko ovom sypku objasniti da nisu u pitanju novci vec zivoti ljudi. Kakav majmun.
@XYLK Pa upravo se o tome i radi. Čovjek se brine za živote svojih sugrađana kad dođe jesen i zimska sezona skijanja.
Zamislite, prevare vas i ubjede; sigurna je Kyrvatija. Odete na more, na odmor, na svakom koraku deru vas ko magarca, samo sto nekaze daj nam para. Ogule vas do koze, presade vam koronu i posalju kuci. Strasno!
Čuj oni nekom prijete? 😂 😂 😂 😂 😂
Ocigledno je da je Hrvatska u zelji da spasi turisticku sezonu posegnula za friziranjem epidemioloskog stanja, sta ces u lazi su kratke noge
Ajd nađite neki ozbiljan portal u Hr s kojeg ćete preuzimati informacije ukoliko želite objektivno informirati BH javnost. U šupljiranja koja piše Index.hr ne vjeruju ni sami autori tekstova. Smisao njihovog postojanja i pisanja je degradirati vlastitu zemlju, vladu i sve institucije koje u njoj postoje. Da bi imao takvu uređivačku politiku, zaista moraš biti idiot. Protiv sam zabrana i cenzura, ali pošteno je, moralno i etično biti objektivan.
@VOXpopuli2017 Čovjek nije nikome prijetio, niti je na poziciji da može nekome prijetiti. Rekao je kako ne bi bilo ok i da Hrvatska uvodi ograničenja i mjere za 200.000 do 220.000 hrvatskih državljana koji skijaju u Sloveniji i Austriji ako je situacija s koronom pod kontrolom i u prihvatljivim razmjerama.
Hrvatska mogla uzvratiti istom mjerom, ali na zimu kada dođe sezona skijanja s obzirom da veliki broj Hrvata tradicionalno zimuje u Austriji i Italiji...........ye.bte..ovi likovi su nestvarni
@milosthemuratcutter svake zime u tirolu dolaze 200'000 hrvata na skijanje i taj kanton dobro osjeti kad gostiju nema. Ipak ti ljudi zive od turizma kao ovi na moru..