Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoću i ja janjetine al NEMA janjetine
Amerima uvesti sankcije,istjerati smita,okrenuti se rusiji i Iran...samo naprijed,nece nama manjina vladati...do neuma svih godina bosnjacke stranke bez prijedloga za rjesenje problema hrvata a sada svaki dan masa nekih prijedloga...sto smo prespavali 20 god...jel komso stvarno najbolje rjesenje,ako je to najbolje sto nam nudi vasa ljubav prema nama,hvala lijepa ,ne morate nas vise voljeti..
Mnogi su mislili da od SDA ne može gore, može burazeru i to tri puta gore.
sta je gore od SDA? Sta? navedi primjer
Rješenje ti je kad ti Šmitu jasno daš do znanja da ne želiš jednokratna rješenja i da u slučaju istih ne želiš participirati u vlasti. Nek onda Šmit pravi vrćinu sa HDZ-om.
Sjetili se ko fol , 😁
Džaba nudite rješenja kad UZP koalicija ima obećanje od Šmitlera da će ih nazor ugurati u Vlast. Dok se ne izvrši pritisak na Šmitlera i kauboja Murphya svaki pokušaj promjene Ustava kroz parlament je uzaludan.
ti kazes nekome da ih nazor gura u vlast, a kupili dvije ruke u Domu naroda FBiH poslije izbora... joj SDA botovi, smrdite na kilometre
Pravo cudo da se hrvati ne osjecaju ugodno u bih a vi ih tako od milja lijepo zovete UZP...i tolike izljeve mrznje kao da su hrvati pobili vise bosnjaka od nekih drugih...sramite se