Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo mi veeliki oDRON, zove se Zukan !
Zukane javi seeee demantuj ili priznaj da di obmanuo narod hahahahahahahahahahahaha
Made in 23% PRC
Kako Turski ako Zukan kaže da su naš proizvod, ja vjerujem Zukanu!
ZUKANEEEE JAVIII SEEEE!
Znači turska kompanija koja je tajna uvezla kineski dron u tursku pa ih predstavila u BiH kao turski dron s namjerom da ih prodaje u BiH kao bosanski dron, zato je i tajna kad prave ovakvu muljažu, :D.
Ljudi nisu nigdje rekli da je razvijen u BiH, vec da planiraju proizvodnju... a ovaj balavac novinar glumj istrazivaca ne bi li dobio medijskog prostora, a rijec je o odavno prisutnom v-tail talon tipu trupa u vtol konfiguraciji. Novinar ne zna ocigledno da je kljuc drona onaj "nevidljivi" dio kao npr integracije sistema flight controllera, nosivog tereta, softverskog rjesenja za autonomni let i donosenje odluka kao npr modela za masinsko ucenje tj prepoznavanja objekata i sl.
Made in PRC !!!
Lopovska posla. U Kini mozete kupiti mobilni tlf kakav god zelite i sa imenom na tlf koje god hocete, i jos vam mogu ugravirati i made in BiH
e cuj ne smiju reci ime kompanije jer je poslovna tajna, druze vi bas mislite mi budale