Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da malo protegnu noge "ucenici i roditelji" da im mozda treba doci prevoz pred kucu ulazna vrata??? Pola linija je prevoznicima neisplativo dok se poneke MZ počešu i kazu treba im bus za 2 ili 3 ucenika. Prijedlog Centrotransu a i ostalim ukinite neisplative linije jer pola od ovih sto pisu i kukaju imaju svoja auta kao i "ucenici" koji imaju svi mobitele i garderobu od 2-3 hiljade maraka a szaba bi da se voze.
Svaka linija prevoz svako sat ili dva sata vikendom, izuzev komercijale i Vogošće. Na komercijali usminkani ovo ono, ostale linije odron.
Molim vozače komercijala, da ne skidaju gače pred jačim i krupnijim muškarcima koji pored njih prođu, kao pored turskog groblja, te ih također molim da dok voze, ne puštaju Mitra Mirića, Radeta Lackovića i slične.
Nemoj mi radeta dirat
jeli klix da istrazi ispravnost njihovih vozila, par autobusa se zapalilo, a njihovi vozaci sami govore da su autobusi neispravni
nek se nauce kulturi pa dalje
Interesantan teks, rekao bih reklamni na racun pisma roditelja a pogotovo dio gdje oni kao imaju otvoren komunikacijski kanal. Nedavno sam ih pozvao gdje gospodja nija znala da opste postoji linija i dobio totalno pogresne informacije. Toliko od komunikacijskog kanala