Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pojele pare mozak ne zna čojk šta priča, ali haj to rahmetli ali ovaj dio "Molim Allaha da mu sve grijehe oprosti, a nije imao puno, nego samo one male da mu oprosti" odkud pravo ovim današnjim muslimanima da on kaže " nije imao puno grijeha samo male" šta ti znaš kakve je on grijehe imao, jesil mu ti sjedio na ramenu i zapisivao pa da znaš
Ovi Reisi bi se izgleda i zakleli boga i rekli da su Bakir i Sebija bez ijednog velikog i malog grijeha
ovaj ceric je sve ono sto istinski vjernik ne bi smio biti.odvratan je.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lapsus je kad ti se omakne pa fulis rijec. Ovaj fulio da je covjek umro :D
Izlapela stara budaletina!!! Hahahahaha
ovo se desava kad se i govor sprema preko one stvari - a da ne govorimo o drugim poslovima
Pogresan covjek izgovorio pogresne rijeci.
Uvijek je znao lupetati.
sahrani ceric zivog coveka.i on malo poceo da baca za masa.za kavazovica ste pricali sve u superlativu a u stvari da iskoristim izrat muslimansko tefter heftea obican salamander.ono malo sto sam gledao je ozbiljan kriminal.npr ruse se funkcionalne dzamije da bi se pravile nove i prale pare.pa na sred groblja repetitor telekoma i svasta,nesto
Niko nije primjetio grešku - niko ga i nije slušao
Rijetko gadna njuska. Sadašnji Reis je gospodin u svakom smislu za ovu pohlepnu stoku.
Masonska posla.
Ma požurio da to obavi da ide na desetku u pola somuna
Kada koriste ove izraze gdje treba i ne treba,zahvali se ako treba čovjeku, ionako je bio živ kada je učinio to djelo, ako je Rahmetli znat će ko treba znati.
Koji Bolesnici na klixu na svaku beznačajnu vjest iskoriste da izvređaju i islam i cerića i Hodze i vjeru . Mi kakvi smo nama je dobro.
Mislim da u ovom konkretnom slucaju, a i inace, vrijedjanje potice od Cerica. Da ne govorim o vrijedjanju zdravog razuma i hvaljenju Rusije i Chechenije. Kadirova na putu agresije i ratnih zlocina.
Ovo mu se neko namjerno osvetio pisuci mu govor....a ovaj se nije unosio sta govori, i eto ti velikog blama
Cerić je gospodin čovjek!
Lapsus lingaue na latinskom znači greška jezika. Valjda uz riječ halal postoji neki arapski izraz za grešku izhlapjelog mozga. Mada, kada se sjetim kakav je jastreb, koji je mrzio sve nemuslimansko bio, dobar je danas. Ustvari, pitanje je samo da li mu taj fanatizam bio samo paravan da napuni džepove.
Valjda uz arapski izraz postoji neki naš izraz za tu riječ, svi se kunu u bosanski jezik, a ne možeš ih razumjeti od turcizama i atavizama.
Treba nama rahmet/milost i živima