Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maska je super, ne shvatam funkcije iste.
@SupremeLeader ni Fadil ne shvata pa je milione potrošio, a čovjek premijer države
Čerkez ko Guardiola jbt
Pomoćnik ministra zdravstva nosi apsolutno nefunkcionalnu masku. Svašta možeš vidjeti u ovoj kvazi državi.
Meni je drago da smo mi kao država postupili zaista korektno prema komšijama / susjedima. A kako su oni postupali prema nama? U Hrvatskoj su BH građani koji nemaju hrvatsko državljanstvo stigmatizirani do te mjere da se u hrvatskim medijima danima trubilo kako virus dolazi iz BiH, začudo, samo od građana koji nemaju dvojno državljanstvo. To je diskriminacija koja je ustvari novi oblik aparthejda i to se ne može zaboraviti.
Samo reciproćne mjere ostalo je izdaja dostojanstva lićnog i kolektivnog pa probajte da vas odjebemo za sva vremena govnarska bando.
Ma treba uvijek upotrijebiti nacionalizam jer smo mi govna balkanska
ne treba nikoga stigmatizirati, ali treba uvesti recipročne mjere onima koje stigmatiziraju nas. dakle uvesti obavezan PCR za sve koji dolaze u BiH iz EU zemalja bez obzira na prebivalište.
Sta ce mu pancirka na brnji?
nek je ovaj ministar zdravstva s ovom plastikom umjesto maske.. majko bogova
A ljudi glupi.potrcali da se testiraju na neki nepostojeci virus.a ovi lagano slupljaju DNK podatke i stavljaju u seharu.kad pljunes negdje ima da znaju ko je.
@adnan35 Kao da sad ne znaju? Od dana početka upotrebe mobilnih telefona zna se za svakog korisnika gdje je bio i u koje vrijeme. Od pojave smartphonea zna se i ko je šta pričao i radio. Tako da su sve ove teorije zavjere zakašnjela reakcija, a paradoksalno je šro ih svi "tipkaju" putem smartphonea. Ludilo.
Nije mi jasno sto ce njemu gel za kosu
Ko nas ebe u zdrav u mozak, nismo bolje ni zasluzili 😁😁
Kako se možemo onda stigmatizirati po osnovu imena, religije, nacije, seksualnog oprrdjeljenja....?!🤔
Ma jest eto najveci problem u bosni seksualno opredjeljenje. Mars stoko
nevezano za ista iz clanka, ova naprava na licu sa slike koju nosi doticni ''strucnjak'' nema nikakvog efekta. niti stiti vas, niti stiti ljude oko vas.
Hrvati nama zabranili ulaz a nas Bosnjanin poziva na solidarnost ? umjesto na reciprocitet? Ovaj je prekuco i Blakanskog spijuna " Oprostiti ce vam Hrvati sto su vam zabranili more, pa ce doci na skijanje " ?