Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao prvo ovdje treba podici disciplinski postupak protiv sudije, koji je ocigledno korumpiran do bola jer je nemoguce u pravnoj drzavi da se ovoliko odgadja sudjenje zbog jedne tacke optuznice
a sto se tice onog debila koji glumi da je bolestan, sud mu je odmah trebao odrediti pritvor
Čuj parking 27 miliona, pa nije ispred bijele kuće
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zašto policija ne okruži Sud. Postavi ulazne i izlazne punktove, ograde, kordon specijalaca, i time spriječi ovaj cirkus?Pokažite barem vi profesionalnost i ozbiljnost kada se radi o državi i zakonu. Ovo sto se dešava ispred Suda BiH je toliko ponizujuce za svakog iole normalnog kome je barem malo stalo do države i domovine.
Ponižavajuće
Pa da nacelnik policije ode u zatvor, a jesi pametan 👍
Dodik tvrdokornim nacionalizmom samo nazadulje prava svih ljudi i onih koji su na njegovoj strani i koji nisu. A da kod nas narod 'misli svojom glavom' drzava bih imala puno vise para da daje svom narodu ne samo 'privilegovanim nacionalistima' koji se takmice koji ce prije udovoljiti dodiku nebil UKLOPILI SVOJE PRLJAVE POSLOVE preko drzavnih ledja.
cirkusa od drzave
Čoban.
Noge mu se bile odsjekle od straha pa noje mogo ustati.
Kad skontas, bas smo cudan narod: cijeli svijet vidi BiH, nema pojma o postojanju RS osim ovih par wanabe-diktatora, i mi se nesta sekiramo oko budala sa tablicama i kapicama - njihov uspjeh u zivotu nije familija, fax, putovanje, dijete, kuca, drustvo - vec doci i provocirati - mogu ih samo žaliti. i hocu.
Dodo, sude ti bosanske kadije i gazije, eto tvoje RS, koja te brani.
Ako ovog smrada ne mogu strpati u zator ovakva država stvarno ne treba da postoji.
Samo lagano, načet je kao pivka kad se načne…
Ovi glupi mediji se tuku ko ce mu prvi gurnuti mikrofon pred usta...eeeee jesmo zatucana nacija
"JAZAVAC PRED SUDOM,"
Šta očekivati kad vidim kako se sudija crveni dok iznosi svoj stav, nije to meni profesionalno i ustavno. Ali mladi su i naučiće!
Lakrdija od suda, sudaca i drzave.
Za sta terete ovog bika uopste?
crkao nam predsjednice u mukama.
hihihihi samo znam da Milorad dolazi u glavni grad drzave koju ne priznaje i sud koji ne priznaje, pametnom dovoljno.
sto jes jes u pravu si :D