Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
visoki predstavnik samo u federaciji .,..veci supljak od predstavnika nije mogao doci
Pa tamo ga najvise i zele
Samo nama bonjama jer tako hoemo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Auuu kako sam se zabrinuo sto Smit hoce da ide malo sam i prnuo ,zna li iko ovdje sta je doticni gospodin uradio u korist gradjana ove zemlje ....nista, nego mnogi su se u vladi zabrinuli mozda je to kraj 13 vlada i ko zna koliko hiljada besposlicara na drzavnom budzetu .
Ne radi se o tome da se bilo kome bilo ta da, ve da se odredi na kojim razliitim nivoima, dravne vlasti, na optinskom, kantonalnom, entitetskom itd, dodijeliti neke stvari da bi stvari bile funkcionalne. To mozda znaci tkz.rs imat ce "svoju"imovinu.
"Veoma jednostavno, svi koji imaju odgovornost trebaju je preuzeti. U ivotu su stvari vrlo jednostavno, ako elite promjenu moete se i promijeniti. Ako ne elite promjenu molim vas nemojte se aliti", kazao je Schmidt. BRAVO MAJSTORE MI TO VOLIMOOOOOOO DAKAZALI SMO 1000 PUTA
Panika medju sebijinim botovima, prodala im pricu da kreiraju javno mjenje i oni stvarno povjerovali u to... kako ce sad pred izbore bez sirenja mrznje? ovi botovi iz trojke su nebitni svakako
Nametnuce potpunu vlast HDuZpa dati prakticno nezavinsot RS i onda ce ukinut ovlasti OHR da vise to nijedan VP ne moze vratiti nazad
Pa BiH je ve integrirana u EU kao njen protektorat
Raselili vecinu vojno sposobnih (bosnjake) razoruzali su kasarne a prije toga narod, preuzeli institucije, nametnuli svoju vladu Nije tesko pogoditi sta je sljedece
Te vojno sposobne ti je raselio bakir i njegova mafija unazad 13 godina
nikad eu nece prihvatit BIH bez patronata
Pa pozdrav i tebi lijepo se provedi gdje god ides
Nakon Dodikovog zatezanja konopca i ukidanja 9.januara sad ide ustupak meunarodne zajednice Dodiku na tetu BiH i Bonjaka.
Tako je Scitu samo FA moze sa FA razgovarati..
IMA LI I JEDAN NOVINAR DA OVE KOJI ODLUCUJU U BOSNI I HERCEGOVINI UGLAVU PITAJU NEKA OD PITANJA; ZASTO SE TOLIKO TOLERISE I ZAGREBU I BEOGRADU DA SE SETAJU PO BIH KAO DA JE NJIHOVA PRCIJA. DO KADA CE TOLERISATI NEGIRANJE GENOCIDA I NEGIRANJA DRZAVE OD SVAKE SUSE???????
Neda mi klix da stavim lajk ali evo pisem slazem se 100%
JEL SAMO JA NE VIDIM SLOVA ???? Hahahhshs
Ova sa kvakicama
Pita Reporter na N1 onu Kahasablijsku Troja stuhu Ivu Komsica. Vi ste govorili Smit je odvojio Covica od Dodika a koliko ja vidim oni su veci saveznici nego sto su ikada bili a onaj Tunjo zvani Ivo Komic mucajuci mu odgovara, znate Dragan Covic iskoci nekad iz sina hahahaha. Zato da vam kaem drage moje bosnje Oktobar je lijek ..
Pita Reporter N1 Kahasablijsku Troja ublehu Ivu Komia. Vi ste govorili Smit je odvojio Covica od Dodika a oliko ja vidim oni su veci saveznici nego ikada a onaj Tunjo Ivo Komic mucajucinmu odgovara, znate Dragan Covic iskoci nekad iz sina. Oktobar je lijek ..
Zasto da gledamo emelu kad sve pise u clanku
Ona je lijepa ena.