Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uglavnom, koliko sam skontao, SDA nije pobjedila ni u jednoj sredini gdje postoji zgrada i haustor ... svaka cast za Bosnjake koji su identifikovali svoga dželata !!!
SDA mora mjenjati ime u BSS (Bosnjacka Seljacka Stranka).
Dželati su Marfi i Shmit a samo sarajlice to nisu identifikovale
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zena bez dana radnog iskustva u realnom sektoru.
kao i 98% politicara
I lijepa i pametna. A iskustvo će već steći mlada je.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
BRAVO HAJDEeeeeeeeeeee
Bravo za Benjaminu, ipak je bolja solucija od ponudjenog. Niej imala afera, patriotski nastrojena, dijete ovog grada, a uvijek je slusala glas naroda i prema tome se referisala. Jedino da smanji buku na Wilsonovom i da ove feste premjesti u dvorane, a ne da se ne moze spavati do duboko u noc.
Ode Izetova Buuuba u gospođe...
Populizam. Cevapi i baklava.
Jaka pobjeda, 10.000 glasova, od cca 80.000 stanovnika Općine Novo Sarajevo, recimo da je od toga 65.000 punoljetnih.
Kako je krenulo i koliko su ljudi razocarani u politicare,ovdje ce se za 10 godina sa 200 glasova moci pobijediti na izborima.
Čestitke gospođi Benjamini Karić Drago mi je što je ona pobijedila a ne Bandić koji je rodom iz Umoljana na Bjelašnici...
Sejdo i Bakir definitivno odlaze u prošlost.Semir apsolutni pobjednik desnice
Imali ste Tanovica pa sta uradi nula bodova lik to zaboravljate fuj fute fuj
imal igdje Sejde? odavno se nije pojavljivao na sceni.
ja sam se uplasio da ce benjamina izgubit
Ma jašta bola........glasajte Bošnjaci za srbe, jevreje i hrvate........
Ne nego cemo glasati za lopove u zatvoru, samo zato sto su "nasi". To ti je vrzino kolo u kome nas nacionalisti okrecu 30 godina puneci svoj dzepove nasim parama.
lijepa ko bosna, pametna ko bosanci, poštena ko hercegovci. sve u jednom. nadam se da je i buduća predsjednica
ovo lijepog nije vidjelo ocima frljavim
Logicno! Prvo su glasali duznici,na budzetu, privatne stranke. Tako da je hilo neizvjesno. Onda su glasali i građani koji su birali a ne samo glasali.
UUUU JEEEE sada cemo u novom S. Dobiti luna parkove,zoo vrtove,roler kostere,aqua parkove,javne akvarije,stalne koncerte na vilsu,umjetnicke postavke,stalne maratone kroz naselje.Uklonice se narkomani iz parkova,stavit table u vec postojece da djeca ne VRISTE kada se igraju,jer to je buka .A fasade FASADE IDU ULTRA MODERNE STAKLO KLIMATIZACIJSKE KAO U DUBAIJU.GRBAVICA=DUBAI.HVALA !
Građani pokazali da vole populizam. Nemojte se sutra žaliti na ovo i ono, sami ste birali.
Cuj nemojte se sutra zaliti, pa jedini koji su se zalili i prethodnih godina su SDA botovi, normalan narod se nikad nije ni zalio, cak sta vise.