Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U SREBRENICI SE DESIO GENOCID !
I to na najmonstruozniji način!
@admiral123 ne znam što ovdje vrištiš, većina sa klixa se slaže
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hajd da su srbi cinili malverzacije ali Bosnjaci pomagali da pobijedi četo Grujicic.nemam riječi
Samo elektronsko glasanje je rješenje
Treba poništi i kod glasanja poštom da u koverti osim lističa bude i ovjerena prijava stanovanja onoga ko glasa.
Nemate ih više nikad svrhe ni raspisivati ako ovo ne poništite.
SDA i Bake uopšte ne komentariše ostatak BiH i o krađama našeg naroda i ljudi koji su obespravljeni, njemu je bitno samo da Bošnjo vlada u Sarajevu jest ga briga za ostatak BiH. Lahko je biti Bošnjo u Sarajevu i srednjoj bosni hajd budi na Drini, Banja Luci i ostalim mjestima Širokom Brijegu, Čapljini..
SDP radije uzima stranu negatora genocida, cetnistva (citaj fasizma, protiv kojeg se, ironicno, navodno bore) i barbarizma. Sve receno o ovoj izdajnickoj stranci, FUJ!
Para vrti tamo Gdje burgija ne može Parama mogu kupiti sve Političare, novine, sudije Al’ upamti frajeru Da ti pare ne mogu Kupit’ raju iskrenu
Eto vam sdp, nip, sda i ostali qurci.Nema u ovoj drzavi napretka, seliti sto prije
Kad ce niksic dati ostavku.
Cekamo da se oglasi duhovni vodja cektvorke i Republike Sarajevo gosp. Dinokio. Pozuri Dinokio dok ti ne poraste nos.
Zašto šuti "republika Sarajevo": SDP pomaže Grujičiću, iz NiP-a, NS-a i NBL-a ni riječi
Lijepa slika Srebrenice!
CIK je karina obična
Bas se ovako zapitam,nas cistih ima veoma malo kad vidis koliko izdajnika ima na sve strane ,ali neka,biti na strani pravde i istine,pravedan i moralan je nesto najljepse pa makar i sami bili,jer se uvjek udaralo na postene one...jer niko ti ni ne treba sem Boga☝️
Nemože kod nas bez mućke. Najbolje da mi idemo glasati negdje u austriju haman. Dok god oni koji ove rade ne budu adekvatno odgovorali , a kazne trebaju biti ekstremne, ništa od povjerenja u izborne rezultate.
Jasno je da je SDP propala stranka, ali da je ovoliko izdajnicka. Ovo je za javni linc. Da se kod srbadije vako nesto desilo oni bi ubijali. Niksicu konstanto nikad, nista jasno nije. To nikog ne interesuje. Imali su oni onog Lipovacu u Bihacu, koji je redovno isao na Liturgije, pa od novaca gradjana napravio crkvu srbima koju nikad nisu imali. Govono je sad kod Scepe.