Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRAVNO GLEDAJUCI,AKO JE FIRMA KOJA JE UVEZLA REPIRATORE 25 APRILA NIJE IMALA DOZVOLU AGENCIJE ZA LIJEKOVE FBIH U TOM TRENUTKU SAMIM TIM NEMOGUCE JE IZVRSITI NAPLATU PDV JER SA DATUMOM UVOZA TA FIRMA NIJE IMALA DOZVOLU ZA UVOZ MEDICINSKE OPREME,AKO Upravni odbor Uprave za indirektno oporezivanje BiH IZVRSI CARNJENJE TIH RESPIRATORA CINI KRIVICNO DJELO,NE POSTOJI NACIN DA SE TI RESPIRATORI CARINE,JER NE MOZES DONJETI DOZVOLU KOJA JE IZDATA TRI DANA POSLIJE UVOZA,OVO JE OCIGLEDNO KRIVICNO DJELO
a jel ko upratio da je Solakova sekretarica akk registrator otjerana sa pozicije direktora jer je djecu vodala na SDA skupove ...pa na druge jasle, ne znam samo ko je odrzava ? mozda Asim pa tako lako posao dobije ?
@vjecnokonačište https://www.jabuka.tv/jur-prom-ljubuski-daruje-od-srca-donacija-vrijedna-70-000-km/ Jurprom donirao zaštitnu opremu i respirator sve za 70milja.... Ovaj Solakov mora da je turbo, mislim po cijeni..
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Grob te jb,pa imal iko obraza i morala u ovoj državi Čuuuj sad mediji krivi Jb ti fameliju
Naravno, istražiće sve po dubini i širini sve što je CZ uradila za poslednjih deset godina! Faliće tu na stotine miliona KM!
Da li neko od ovih sto su dobili respiratore/ventilatore zna kako se njima rukuje?? Da li su prosli neku obuku? Ako jesu gdje je obuka organizirana i koliko je vremena trajala? Aparat ne radi sam!! Kako se moze saznati koliko je aparata zaista stavljeno u funkciju i koliki je omjer onih kojima je respirator pomogao, a koliko je onih koji su umrli? Nije respirator lopata!!
Ono naredilo? Fuj!
Šta veli - dijeli, nek ne valja, dijeli !!
DESET će ih PRIMITIi Sebija ??? Aferim !!!
Kako naredio? Valjda donio odluku...
Niko ne smije prihvatiti ovaj respirator dok se ne završi postupak tužilaštva koje treba da kaže ima li krivičnog djela ili ne. Svaki respirator je dokaz počinjenja krivičnog djela, meni da ga kao direktoru bolnice daje ja ga nebi uzeo. Vratiti , tj.ne uzimati ravnatelji I direktori bolnica I ostalih medicinskih ustanova, postati ćete saučesnici.
Nikad niko neće biti priključen na ovo. Pitam se samo hoće li iko htjeti i primiti ovo ili će po svemu padati prašina po podrumima?
Bokir je pustio vodu, odoste ti i Fikret niz kanalizaciju, pa će ezdea da se hvali kako se bori protiv kriminala
u skladu sa Zakonom ? pa Branković je dobio stan po zakonu, a Hitler ubio milione po zakonu... zakon vi pišete i razvlačite
neće vam UIO to dat dok PDV ne legne..
znači postoji i Federalni štab civilne zaštite, kao i Federalna uprava civilne zaštite... ma vas treba sve rastjerati
Meni se zamantalo vise od ovih Federalnih stabova, uprava, kriznih stabova, kantonalbih stabova, vise veze nemam ko koga tu...
Zar trojac FFF još nije uhapšen?
Ja ko slagiran napisao komentar 😂😂😂