Komentari (363)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti najbolje znaš blefira li, jer sve radite zajedno u dogovoru da uništite BiH.
Dragan "Legitimni" Čović - bivši bubnjar i sadašnji vodoskretničar. Galantni, uglađeni, kriminalni lovator i tajkun, beskrupulozni pljačkaš države koja ga hrani i za koju zna da je njegova "zlatna žila", i da mu nigdje na kugli zemaljskoj ne bi bilo bolje.
Evo sve i da je tako da nema drugih namjera ne moze tako covicu ucjenama.sjedite dok vam guzice ne otpadnu pa razgovarajte.
Glas opet ide KOMŠIĆU
Vi ste nama rak rana. I dok je takvih kao sto si ti Dodik i Izetbegović nema narodu napretka
Ne blefira ni Željko Komšić i daleko je ozbiljniji političar i veći rodoljub BiH od tebe lažni grofe, akademiče i ratni profiteru, a tek od Miorada švercera duhanom, ratnog i poratnog profitera.
Ja smatram,da nijedan politicar koji je za normalnu drzavu BiH,sa zakonskom zastitom vjera i nacija nebi smio ucestvovati u diskusiji o legitimnom predstavljanju nacija u BiH ni iz jednog naroda.Sve porusene crkve i dzamije u ovom ratu su pravljene u Titinoj drzavi i bile pune,jedino tito nije dao da se vjera petlja u politiku.
Potpuno i u svemu si tačan. Samo sada vjera postavlja i vladajuće organe u državi BiH, a i u susjedstvu i komšiluku. Kako je vjera ušla u politiku odmah smo postali naši i vaši - oni i mi!
obadvojica ste isti muljatori najveci ..
Muslimani dali 100% od sebe da se nakaradna tvorevina sruši i nestane. Bih je pri kraju
Raspad je blizu uz pomoć SAD i EU te uz suglasnost Rusije , Kine i Indije.
Kud vas mater ne abortira, svu trojcu...
Samo za Komsica, nek ovo gov*o nikad ne bude predsjednik!
Limeni
Hajde malo prijeti raspadom , samo na tome i radite 30 godina
DOBRO JUTRO (ROBOVI) !!!! SRETAN RAD DANAS, KOD OVAKVIH I SLIČNIH NJEMU LOPOVA!!!!!
Juzni ugojeni medved ce greskom zalutati u drevnu planinsku Kraljevinu. Oterace sve oko sebe i napraviti leglo. Nesasito ce zderati sve oko sebe. To nece biti njegovo prirodno staniste. Zbog toga ce oboleti. Prvo ce dobiti medvedje besnilo a posle obolece mu zubi koje ce promenuti i staviti zube od belog kamena. Rikace dugo i glasno, sav u besu, prvo sto je bolestan a drugo sto mu medvedica nece dati da spava s njom u brlogu.
Dosadice svima njegova rika, i jednoga dana doci ce legionari najmocnije kraljice sveta a koja zivi na otoku. Legionari ce mu nabiti glogovu motku u debelu straznjicu da ce medved sav u panici i strahu pobeci ka istoku.
Čovke, Čovke, Čovke, Čovke, Čovke, Čovke, Čovke, Čovke, Čovke, Čovke, Čovke, Čovke, Čovke, Čovke, Čovke, Čovke, Čovke, Čovke!!!!!!!!!!