Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sestrinske UZP stranke
sta je sa ostalim gradjanima
Fale vam u kadru Nermin Niksic, Elmedin Konakovic, Edin Forto, Ramo Isak, Sabina Cudic, Vedran Lakic, Sasa Magazinovic, Denis Becirevic, Damir Niksic, Igor Stojanovic, Dragan Miokovic...
Tuđman i Boban.
Zar nije lakse nabrojati"kad nisu skupa"?
Misli li iko o dobrobiti građana ove države?!
Ne vjeruj im ni kada sa poklonima dolaze.
Koliki su nam prijatelji da nam zele odlagati radioaktivni otpad na granici pih
Samo znam da je ovo kraj trojanaca
"Zakoni su za protivnici, ne za nas" govorio je srpski premijer prije 100 g. Nikola Pašić. Čović i tzv MZ se drže upravo ove krilatice svo vrijeme od Dejtona do danas.
Uspjeli su da pohrvate jedan dio katolka bosanaca jer da ih je nekad bilo u BiH na katedrali u Sarajevu bi pisalo i Hrvati ali piše Bošnjaci katolici piše čak i Hercegovci katolici ali o Hrvatima u Bosni ni slova. Jedino što se gospoda franjevci izjašnjavaju kao Bosanci katolici.
Trojka trenutno da se najvise bavi pitanjem , zasto je postalo normalno da Covic i HDZ sve blokira i nikome nista ? Evo bila je SDA pa Covic blokirao , SBiH Covic blokirao ....znaci nije do partnera vec do Covica tj. HDZa
do ustava države je! po ustavu svi se moraju dogovoriti nema preglasavanja i nema nametanja. A mi svi u kost zato i zemlja stoji.
Sastanku iza zatvorenih vrata prisustovala i braća iz HNS-a - Konaković i Nikšić.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zakoni , inspekcijski nadzori, bonske ovlasti se koriste i vrijede jedino gdje su Bosnjaci vecina ! Jednostavno normalno je postalo da Covic i HDZ blokira i nikome nista.
Ne, Plenkoviću, sestrinska stranka HDZ BiH je SNSD. Možda nisi gledao Čovića kako za govornicom u Banjaluci poručuje: "Čuvajte Republiku Srpsku!"?
Ovo direkt u Zenicu, na državni kazan, kašiku na kratkom lancu.