Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mektić je glasnogovornik politike BH građanina koji želi bolje danas i bolje sutra! Cović i njegov HDZ su kolacioni partner SDA koji su zapravo isti ljudi po korupciji i kriminalu A imaju različita imena i kofol se tuku...a onda zajedno odaju i piju pive i bifteče!
@Ecolo isu oni koalicioni partneri to je naivno razmisljanje SDA su banditi kao i ostali ali Covic i njegovi sljedbenicikao i doDick i njegovi sljedbenici su dusmani bosanskim muslimana i konstantno rade na tome da ih protjeraju iz njihovih domova,samo mala nepaznja i ponovo ce se desit ono sto se desilo 90-ih,na tome oni marljivo rade!
@Ecolo ... bravo čoviću, i budala vidi da su mektić i sds bakirovi pijuni, birali ih muslimani kao što su hrvatima birali df i komšića.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kriminalac koji je uništio Hrvate u BiH, pametnom dovoljno
Ti si onda cetnicko ustaski glasnogovornik. Najgori od najgorih.
Ovaj je puko' ko kokica. Ko god radi nesto normalno u drzavi on kaze da je propadnik SDA :)
iz aviona se vidi da je Dodikov saveznik...ovaj planira rs odvojiti a ovaj zapadnu hercegovinu....a dzaba vam stoko sruzna
Mislio sam nesto reci ali kontam ko ce ovog poltrona komentarisat pusti gov.. da smrde.
Hrvatski puk ce svoje stavove usaglasavati sa Srbijom ili dodikom .. pa tako i ova prica hzhb i vrs siri neugodne mirise
Narod je izabrao komšića a ne Bakir, ovaj uhljup ima poganu zlu krv, šta bi bilo kada bi njih bilo ko što bošnja ima u Federaciji,
SVI HRVATI KOJI NISU ZA KAMELEONA COVICA I SRBI KOJI NISU ZA DODIKA NISU PRAVI HRVATI I SRBI!!! PROMIJENIT CE IME U NACIJE 'COVICEVACA' I 'DODIKOVACA':):):)
Dobićeš autonomiju kamenjaru nikad ,a možda ni tad.
Cuj uticaj Turske a Rusija nista, a viji si ti glasnogovornik da mi je znati?
Krepo da Bog da sto prije i teskim mukama i ti svi UZP eovci
Ovaj lizoguz gori od Dodika lize se cetnicima a hrvati vjeruju njemu
Je li te iko išta pitao autoimuna bolesti?
Ne znam za njih ali ti si već dugo vrmena glasnogovornik snsd-a i Laktašenka Dodicka i pravilo je da protiv koga vas dvojica dižete halabuku taj je za BiH ok.
@@la Upravo razmisljam o tome, ako Spirici i Covici govore protiv SDA, onda mora da rade nesto sto je vise u korist BiH, a manje u korist HB i RS. Druga je stvar sto Bosnjaci nemaju neku stvar da isprave silne greske unutar SDA, vec osnivaju strankinih stranaka stranke, pa su im svi koji govore protiv SDA prijatelji, pa i ovi.
Ko je god za npredak BiH odmah je neki izdajnik.
A cije si ti glasnogovornik??? Ako su oni Sda-ove politiske.