Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadnji slogan HDZ je ZAJEDNISTVO. Dotle će se Bosnjacki i građanski korpus dijeliti zbog mrvice vlasti ?? Da li ste svjesni da HDZ u Parlamentu, na koji se poziva Stojanovic, ima 14 ruku a npr DF 12. Stranke osmorke skupa 40 ruku. Zašto se ne bi razmislilo o parlamentarnoj većini bez SDA I HDZ. Svi ostali bez ove dvije nacionalisticke stranke imaju 58 ruku
Glup prijedlog vi znate da HDZ ima najvišu potporu Hrvatskog naroda (ponavljam jer Hrvati nemaju za koga drugog glasat) što znaci opet iskljucujete Hrvate iz neceg
Znamo, isto tako je jasno da je nemoguće praviti pravila samo za jednu stranu. Nisam za majorizaciju bilo koga. Pitanje za trojku je da li su oni za parlamentarnu demokratiju ili za legitimno predstavljanje? Mislim da je stvar jasna.
Kakva promjena HDZ 10 godina su blokirali vladu F BiH sada intezivno rade na uspostavljanju nove AFERIM
Ublehaš ne posustaje .:..do konca , početkom , prije zime , a pislije blagdana ,..koncem tjedna , a prije ljetne pauze..,itd itd. PS;...prvo ,nemate večinu bez odluke Lende , jer su Efendić i Ogrešević to jasno rekli.., Ili., kako dalje , stožerniće ...?
Stav reisu-l-uleme Kavazovića da će bosanskohercegovačke patriote braniti institucije Bosne i Hercegovine, a zatim i državu svim sredstvima, pa i oružjem, je činjenica. Izjavu da će neko braniti vlastitu državu kao prijetnju mogu tretirati samo oni koji tu državu žele napasti, podijeliti ili urušiti njene institucije.
koji licemjer
Muslimanska je i Herceg Bosna ne samo Republika Srpska koji ste vi pekisni jadnici plemena bez identiteta obraza i morala ne smijem ni posmisliti kako ce te zavrsiti samo se vi stancajte za drugo niste sposobni SIKTER !!!!
Napisah kod Sebije pet a prošao samo jedan postić
Jarane nigdje se vise ne spiminje sdp.Izgleda ga svi otpisali iz koalicije a pripremaju teren za sda.Nema druge
evo ti racKu...
Treci Entitet inema price vise sa pekisnim . Puce onaj Top na Kovacima ja na Iftar a Hrvati s traktorima u Hrvatsku.
ako hoćete nered i dobit ćete ga . teško će bit zaustavit neke stvari. a ti čoviću nećeš zaustavit trend iseljavanja hrvata . odoše ti jarane svi glavom bezobzira
ulazak rvackih vojnih formacija na teritoriju bejha smatrao bi se cinom agresije pa bi se prema njima ponasalo kao i prema svakom drugom agresoru! Tacka!
Ukoliko je odlukom ŠMITA moguće zaobići jedan klub naroda, to je dobra stvar za demokratiju i treba je podržati. Pozivam odmah stranke OSMORKE da upute zahtjev prema VP da se to uradi i da se pošalju HDZ I SDA na hlađenje. Parlament bez HDZ I sda ima 58 RUKU. Ukoliko to ne uradite pokazat ćete samo da ste licemjerni. Dosta nam je SDA, ali nam je isto tako dosta hdz-a
Propao ti je pokušaj, tebe i evropskih smutljivaca, majorizacije Bošnjaka kao ubjedljivo najbrojnijeg naroda u BiH. A tek će ti pasti mrak na oći kada probosanske stranke naprave liste kandidata za sljedeće izbore. Nije 11 nedostižan broj.
Četiri godine blokirao,sad bi ko falan da deblokira.
Kako razgovarati sa čovjekom koji kaže da njegova stranka nije blokirala federaciju , eto šta pričati , o čemu , kako se dogovoriti a da sve ne bude po njegovom ?