Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li Edin Forto, Sabina Cudic, Predrag Kojovic, Srdjan Mandic, Edison Pavlovic, Alen Girt, Vildana Beslija, Sanela Klaric, pokusali da osvoje vlast u Grudama, Sirokom Brijegu, Posusju, Citluku, Ljubuskom, Ravnom, Kupresu, Tomislavgradu, Capljini, jesu li tamo pokusali ici sa onom devizom - Budimo dobre komsije, Dobri ljudi, itd. Sta kazu Irma i Boska, nece sa nacionalistima pa Mario Kordic gradonacelnik Mostara.
Dragan Čović u Ruskoj Dumi je prije dvije godine izjavio. Premalo je Ruskog utjecaja u BiH. HDZ je jedino promicatelj laži i UZPa..
Vrijeme je da se uspostavi čvrst savez Srba i Bošnjaka u BiH! Zaista je sazrelo da se naprave korjenite promjene!
Ukoliko bilo ko krene na rušenje državnog poretka kakav postoji dobit će odgovor za sva vremena!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ikebana primoraca
Ovo je priznanje onog što javnost već zna a to je da je Plenkovic taj koji je kupio Smitha I koji je cijelo vrijeme minirao napredak BiH EU i Nato savezu. Cijelo vrijeme je vodio verbalni sukob sa Didikom bez autoriteta Visokog predstavnika. Kažnjavao probosanske predstavnike koji su branili integritet i suverenitet BiH. Mogu mu opet dati ordenje za zasluge ali nema podjele BiH nikad.
Da, Plenković uspjeva da uništi i Hrvatsku i BiH. Dio gdje je nekad bila Unska pruga propada, i sa jedne i sa druge strane, sve njegovom zaslugom. Naselja sa hrvatske strane koja su imala po 500-600 stanovnika sada imaju dva do tri čovjeka.
Kako je to smislio da kaže? Fantastično stvarno, mislim da će sad ukinut bojlere. Ma za ovo mu treba odma 5570 KM bonusa isplatit. Komplexna materjja zaista, nema šta.
Šta vam je lakše? Navedite jedan primjer gdje ste u težoj poziciji od ostalih naroda? Vi ste jarane u povlaštenom položaju dobijete puta više novca za projekte i federalnog budžeta nego što uplatite . Ima vas duplo više po državnim institucijama nego vam pripada.
Zlatko Miletić novi član predsjedništva BIH, čim ljiljanu istekne mandat. Nikad ali nikad više bobanovac neće u predsjedništvo. NIKADA !
U čemu se ogleda to bolje? Treba pojasniti ljudima da znaju. Ili je mislio "meni" je lakše.
Sljedbenici UZP, nećete ako Bog da uspjeti nikada
Jedino HDZ i Hrvati konstantno salju poruku da podrzavaju BiH kao drzavu i da je podrzavaju na EU putu i opet ne valjaju. Neki dan uplatili 10 mil eura za Jablanicu i opet ne valjaju. Srbi idu prema Rusima, Kini i briksu, a muslimani prema Turcima, jedino smo mi Hrvati i HDZ za EuU
A, odakle vam tolike pare da mozete uplacivati te sume za Jablanicu?
Zalost, Covic, kaze da im je sad lakse zahvaljujuci Plenkiju. A, kad vam je bilo tesko? E, jeste ugnjetavani! Mozes li nabrojati, kako ste ugnjetavani? Ti znas, jako dobro, koliko si imao na banci para prije rata, a koliko imas sada, zar ne? Pa gdje ima to, da se skrece vodotok Radobolje?
6% Vlada komplet Federaciom i 50% državom zahvaljujući trojki i lažnom visokom predstavniku. I treba nek vladaju kad znaju ovi naši samo znaju krasti prodavati profitabilne državne firme i zaduživati narod.
Ko u sjevernoj koreji. Ne smije niko drugacije misliti a jedan kandidat za predsjednika. Dobro mu doduse ide jer ga niko ne dira, najveceg krimosa. Zapad se fokusiro na bosnjake a trojka jos Samo da gu ze da
Plenkovic vam je valjao za smidta a trojka za poluge vlasti
Kako se lik ofirno gura u poziciju onih koji lago predvode EU Put u BIH. A trojka mu ta va nista ne konta. Samo aminuju. A svi znamo da log o ra i ne mogu biti predvodnici nicega pa ni EU puta. Dozovite se
Auuu, kakvi problemi, zar vam nije Šmit sve rješio