Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To sve treba ukinuti (tzv. nacionalne pripadnosti).
Odma joj naplatit hodzarinu od 93će!
Ja sam taku jednu vidio u Keiserstr. Frankfurt samo kaze da nije iz bila iz LAT.Amerike uh ista...
Eto kako u RS-u i u općinama koje kontrolira HDZ ne postoji mjesto po zakonom definisanim kvotama. Procedure se ne poštuju, krše, ili se nikako ne primjenjuju. Zakonom je propisana kvota kojom malobrojniji narod ima prezastupljenost i prvenstvo, te procedure koje garantuju da je "mijenjanje" narodnosti skoro nemoguće za ličnu korist jer se gleda prethodni izborni ciklus. Međutim, svi znamo kako u prsksi funkcioniše i u kojih par gradova i kantona se to jedino poštuje.
Možda joj je neki Hasan dobro zapr. pa joj se vidici otvorili. Ni prva ni zadnja spodoba koja se povije kako joj se kaže.
Kako sad to hoda? Je li treba da ide u džamiju, a kako je u slučaju da je ateista?
U mene mi se susjed na popisu 1990 izjasnio da je Eskim pa smu skupljali priloge da mu ze kupi zamrzivac da ima cojk dje spavat
Defend kebab iz Laktasa i Banjaluke. Muhamed Dodik i Republika Turska
Trebaju bosnje da vide kako je hrvatima kad se oni preko noci prekrste i postanu hrvati. Bravo za mladu damu.
Edim,i Berina Fejzić-Hrvati...Sejdo Komšić-Hrvat,Zlatko Miletić-otac Srbin,majka Bošnjakinja...Zlatko je Hrvat...Da ne nabrajam dalje...Bošnjaci,šta ste zasjenili?Vidite sad,kako se vraća?
Dzihadom se Bosna brani, hej dusmanine stani! Pomaze Allah dz.s. sestro
Serem ti se na alaha i dzihad
Pa kad moze forto biti predstavnik Bošnjaka sto ne bi i ona,dok je murphya I schmitha ,Bošnjak može biti šešelj
jel išla kod hodže?
tacno je opiso prostitutku, sve za pare poziciju....fuj
Svi smo mi u BiH , bosnjaci i hercegovci , pravoslavne , katolicke i muslimanske vjeroispovijesti .
istina je da se nacionalnost moze promijeniti preko noci kao carape, pa do jucer smo svi bili Jugosloveni, svako moze biti jedan dan ovo drugi dan nesto drugo... i Klingonac ako treba lol.
Bošnjak ne znači da si odmah musliman, bošnjak može biti bilo koje vjere.