Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Ćudić se ponaša kao da je političar u Irskoj, kao da ne zna gdje je. Čuj zahtjeva da Vijeće ministara usvoji zaključak Nezavisnog odbora.
Imaš šefa u VM - pitaj njega zašto ništa nije poduzeo za razrješenje Galića. Ah, da on ima prečeg posla čovjek radi na uređenju puteva u Šćepan polju i pružnih prelaza u Surdulici, kao i obezbjeđenje novog tendera za Prointer.
populizam, zna da nema nista od ovoga. a idu izbori, svaki poen je bitan.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Haj' nije joj dugo trebalo da se sjeti inicijative. Tek nekih 3 mjeseca.
Cudicka kad god nesto izjavi naci cete bar 2-3 debele lazi tu
Vidi moje komšinice populista, koja priča da je naša borba u vrijeme agresije mitska o našoj čistoći borbe, a odbranu gdje izjednačava agresora i žrtvu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imal u toj BH instant politici iko da na covjeka liči? Ova je propala ko zeton
Nermin Niksic, Elmedin Konakovic, Edin Forto, Ramo Isak, Sabina Cudic, Vedran Lakic, Sasa Magazinovic, Denis Becirevic, Damir Niksic, Igor Stojanovic, Dragan Miokovic... su inace marginalna lica bh politike koji rade po zna se cijem nalogu (klix ne da da napisem) koje Bosnjaci nikada nece zaboraviti! Ukljucujuci i medije Klix, N1, Face TV, Avaz, O kanal...
Uzivas i ti sigurno.
Covjek koji bjezi od pravde, zar on ima bilo kakva prava prije no sto se preda pravosudnim organima?
Sabina djevojčice, i ti si dio kompletnog sistema prevare, registrovanje bilo koje stranke se radi u cilju profita preko naroda i države, 90% radnih ljudi u BIH ima 1000 KM niže plate zbog finansiranja plata onih u sistemu
Nikad ga vi više glas od naroda nećete dobiti niko za vas glasati neće osim onih tvojih iz parade a tako i za NiP osim onih članova Kartela iz Dubaija a SDP ako skloni Nikšića možda i dobije glas što znači opet Bogami dolazi SDA Fadil izlazi iz zatvora a trojka i njihovi pomagači ulaze.
Dat covjeku penziju i otpremninu 2 miliona maraka.
država za j e b a a t
Samo ostro, ne popustati lopovluku, nek sad u 'rvackoj zaradi sebi penziju.
Sexy je ona meni!
Suhra prodaje maglu. Znamo da je clan HNS a povremeno i SNSD-a.
E sto se pravo nacudi cudim se evo cudom kamo jedna stranka koja pomogla da Galic zasjedne, ciji se predsjednik stidi svog identite. Podanicko populisticka stranka koja sve radi na stetu Bosnja odjednom se ogradjuje od Galica. Tuzno je sto svi vi niste odavno u Vojkovcima zajedno sa Galicem.
dva mjeseca prosla ona se sad sjetila da bi valjao koji glas
Sabina opet na wc solji
pratim izjave ove zene, skoro svaki put nesto debelo slaze