Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
putin laze ko pas...pardon ko vucic...pardon ko dodik...ma ko mrtvi risto dzogo...
Risto je lagao sam sebe
Naravno, jer je Amerika mnogo kasnije zvanicno otkrivena. Fazon je u tom sto Washington ne govori da je stariji nego Santa Fe, oko moje.
Хахахаха, глупи каубоји су промашили поенту, ненамјерно јер очигледно не могу да разумију било чије проблеме осим својих...Украјински народ је руски народ, не знам какве везе има Украјина са Кијевом из 11.вијека?! идиоти
Ukrajinci nisu rusi. Jesu slaveni ali nisu rusi. Ne samo da imate averzije da su bosnjaci, hrvati crnogorci srbi, vec to prenosite i na ostale narode... neka genetska bolest u vas sta li je
Много си глуп, затуцан и неписмен...У ствари си пун мржње па баљезгаш глупости које не вриједи ни коментарисати...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zašto bi uopšte bilo bitno šta je starije ako se želi ići u destrukciju i uništavanje. Ima li to ikakvog smisla?
Ovo je odlično. Samo su još jednom dokazali da je nešto što se zvalo Kijevski Rus zaista izvor Ruske državnosti i religije. Argument više da Ukrajina jeste Rusija.
Kao da je važno što je starije. Bog je taj koji stvara, razvija, uništava,određuje sudbine. U naddimenzionalnosti koje ljudi još nisu svjesni - ništa nije slučajno.,pa ni ova planeta , ni njeno kruženje oko Sunca, ni razna meteo događanja ovih dana,ni otkriće Amerike 982-ge godine od strane Leifa Ericsona,ni misteriozna eksplozija nad istokom Rusije1908-me,ni kamene statue i legende o ljudima pticama na otočju Rapa Nui nisu slučajnost.
Ipak je trebalo imati puno kvalitetniju nastavu iz historije, što je protjerano neoliberalizmom kao nauka koja ne doprinosi “obrazovanju za zapošljavanje” - ovakvom objavom je samo potvrdio Putinove teze. I nisam rusofil, samo činjenice govore
Slobodni svijet se trenutno sprda sa bacuskama.I to sa pravom.Ako hoces Slavene da zajebes samo im se poigras sa emocijama i odmah upadaju u zamku.Kakva logika i bakraci.
Ni slutio nisam da je ovoliko rusofila na klixu
Možda je bilo ovako, s tim da je taj Kijev itekako imao veze s Rusima, a na mjestu Washingtona je trava rasla još barem 500 godina kasnije.
A jes zazelenilo u Moskouw!!
Klasicne dezinformacie sve crkve koje su postavi na slike su upravo napravili rusi. Odnosno knezevi drzave koja se zvala Kievskaja Rus, a sjediste ambasade je sada na teritoriji koja je do 1914. bila ili Poljska ili Austrougarska ili Galicija.... o kojoj Ukraini oni pricaju ???
Jeste vi svi ovdje ozenjeni ruskinjama? ne kontam pacenicko zapomaganja nad krvolokom Putinom. svasta.
Putin je destruktivni pokvarenjak i lažljivac. Despot pred kojim od straha gotovo pa mokre u gaće i njegovi vlastiti obavještajci ima, nažalost, i na našim prostorima puno neskrivenih obožavatelja. Njegov 'Ruski svijet' nije samo puno veći od 'Srpskog svijeta', nego i puno ubojitiji, a sila i novac su često jedini orijentiri po kojima se ravnaju jednodimenzionalni mozgovi na Balkanu. Dobro receno!
Imaju li sliku Amerike iz godine 996.?
Što ambasada umjesto slike za Moskvu nije stavila slike Washingtona? Isto bi bilo. Daleko od toga da podržavam to što radi Putin, ali ovo je krajnje neukusno bilo. Bukvalno sprdaju se.
Kad bi glupi ameri išta razumjeli ...lijepo kaže "modernu Ukrajinu"... isto važi za modernu Bosnu...
Mislite američka ambasada u Lavovu, jer ste iz Kijeva zbrisali. 😂