Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Decko, ajde oladi.
Pa doslo je vrijeme da se EU stopira. Necete u Bosni EU standarde, odluke suda za ljudska prava, zakone itd, hocete apartheid, onda nema potrebe za BiH clanstvo u EU. Treba se okrenuti BRICS-u!
Da ppjanim nešto ovoj Trans Lady . Ne postoji političko Sarajevo nego predstavnici bošnjačkog naroda . Momentalo su ovi nelegalni, nametnuti, neustavni koje ste nam vi uz Čovića, Šmita i Marfija nametnuli iako nisu osvojili ni 15% bošnjačkih glasova.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Političko Sarajevo samo ne želi veliku Srbiju..sve ostale opcije su u igri
Kutiljero je, međutim, u svojoj izjavi rekao da je "odbijanje predsjednika Izetbegovića da prihvati da je realna Bosna drugačija od one koju je on želio, doprinijelo ratu koliko i snovi o Velikoj Srbiji i hrvatskoj hegemoniji" Deutsche Welle
Kad tebe vide jasni im je sta ne zele
Snaso, dvije ljute i malo muziku smanji.
Ni građani BiH ne žele BiH, ovakvu kakva je korumpirana i zarobljena. Što bi je željela EU?
De gledajte da penzije na vrijeme isplatite
Sa tobom teeko da bi mogli i na koridu na Romaniji a kamoli u EU.
Transvestit
CRNOLISTASI i politicka Banjaluka su ti koji koce ptocese koji vode u EU i NATO
Kad ti nesto radis a optuzujes drugog da radi to cime se ti licno bavis je opisano u rijecniku kao projekcija. Jako popularna alatka u politici.
A da li politicka Banjaluka zeli u EU i NATO???
Ne zele nas, tu jw u pravu
90% država Afrike ima veće penzije nego u RSu i ona palamudi nešto.
Pa, ako ništa, ovaj put je barem realno rekla par stvari, svidilo se to kome ili ne?
a vi polomiste noge od upinjanja u EU
Pa i ne zele, obično EU je neki kišobrančić da te zaštiti od komsije il slučaj istočne EU od Rusije slično Natou a Bosna je to odradila sama 90tih . Sad primjer Rvatske dje 30% pobeglo u prvih 10 god u uniji pokazuje da Njemacka koristi ti za jeftinu radnu snagu
Srbija ce uci odmah u EU, cim se izjasni i prizna Kosovo.Za sada nemoze da udje u EU, kada nema jasno definisane granice, obzirom da je i ptici na grani jasno da je Kosovo neovisna drzava koju bi u slucaju oruzanog sukoba stitila najjaca sila i organizacija.