Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto ti vamelija radi u Njemackoj a ne u voljenoj Rusiji?
@Karadjoz ...nacuo sam da Dodik nije u stanju ni da govori nakon sto su ga u Beogradu popishali uzduz /Lavrov/ i poprijeko /Vucic/, pa poslao ovog gospodina da bulazni. Tek sada shvataju da su kusur kusura potkusurivanja oko Kosova i da nikome ni u peti nije da se naslanja na njihove tlapnje o otcjepljenju. Mucenici.
@Karadjoz Hahaha 😂
Veliki je gospodin ovaj Cvijanović..
Ma proglasite Kraljevinu kad več imate kralja u nasljednika......bar nek je po Ustavu.....
Lavrov zna da je bila Jugoslavija sastavljena od 6 republika od kojih je jedna BiH. Zna on i da je prije zadnjeg rata/ratova u Jugoslaviji problem bilo neko Kosovo. Sad ga moraju riješit. Znači bilo Kosovo i ostaće Kosovo, samo što će sad bit Republjik kao što je i ovih 6 republika. Nije loš taj Lavrov.
Gospoja nije ti niko kazao da vaša mjesna zajednica nije nadležna za tako nesto..
citiram: svicarska ne bi bila svicarska da ima srbiju za komsije
Zašto niko ne kaže otvoreno šta je posrijedi. SDA i HDZ potpisali za Mostar? Pu na usta Mostara ali nije MOstar u pitanju. SDA je definitivno ako ne i pod pritiskom SAD i EU okrenula leđa Turskoj, Srbiji i Rusiji. I Lavrov odmah skočio u Beograd. Jer dosad je Turska radila u ruskom interesu i zadržavala Bošnjake a time i Federaciju od reformi za euroatlanske integracije. Pa ne pravi Turska autoputeve za Brisel nego za Beograd. Sad je zapad tome napravio kraj. Ostalo dolazi.
Mijenjat ces Ustav, ali Ustav i uredjenje ove drzave a ne samo genocidnog nakotiteta.
Zeljka, da, u pravi si, rs je nepravda.
"...Dodik,nekako nakon 14 godina jalove borbe da srusi Bosnu,djeluje umorno i nece imati spomenik prvog Predsjednika,hoce li tebi Zeljka to poci za rukom...vidjecemo..."
Gola fukara, ekononija vise nije ni na nuli nego u debelom minusu, a ono prica o nekakvim Ustavima, nekakvom OHR-u, svi su drugi uvijek krivi... Fosna
gdjesi smrduljo lazovu smrdis od lazi gaduro
JA NA ŠTA OVA LIČI MAJKO MILA. KO DA JE VUČIĆ IZ RASOLA IZVADIO.
aaa hahaha.😁😁😁
Zapadna republika srpska, Brcko Distrikt i istocna republika srpska moraju se jednog dana ujediniti i to mora sadrzavati novi ustav
@nadnacionalan 🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@nadnacionalan i sve će se to ujediniti u jednu veliku Bosnu
Zamislite kako je glup prosječan krmojed,kad im je ovako pametan predsjednik četniteta?!
Zamolili su me Turci da vam prenesem puno sellama od njih kao vaših predaka.Pa mahsuz sellam od Turske.