Komentari (301)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto ne bi drzava bez republika i entiteta? Cijela država jedna izborna jedinica i biraju se Hrvati, Srbi Bosnjaci i ostali
Onda bi se birali Bosanci i ja bi se mogao konacno kandidovati, ali niko od vas to nece. Ovako rodjeni Bosanac i Hercegovac nemam nikakva prava, sta se vi ostali zalite dok svi imate po trecinu vlasti!!!! Bosanci nemaju nikakva prava!!!!
Moze al onda elektronsko glasanje i dobijas papir po nacionalnoj osnovi na kojem mozes glasat samo za onoga ko ti je predstavnik
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Gradjanska drzava u zemlji gde su tri naroda do juce ratovala i ne podnose se? Gde bi vecinski narod uvek majorizirao ona druga dva i imao glavnu rec? Gde se ukida dejtonski sporazum? Pre ce Zeljo osvojiti ligu sampiona u fudbalu nego se ovo desi.
Da li stvarno mozes biti tako glup da govoris da bi jedan vecinski narod majorizirao ona druga dva i bunite se da bi muslimani birali samo svog predstavnika i onda govorite da su Zeljka Komsica birali muslimani. Jeli ti vidis debilu da sami sebi proturijecite. Muslimani jesu birali Zeljka Komsica koji se predstavlja kao Hrvat to ide protiv toga da vi govorite da ce muslimani birati samo muslimane.
Kompromis znači da nešto nudiš, ni Cvitanović ništa ne nudi već zeli 3 entitet.
Dragi cvitane ja mislio da si ti pametan a ono isti smrad
Samo mirno ukidanje entiteta i stvoriti 5 kantona. Sarajevski, Tuzlanski, Banjalucki Mostarski i Zenicki po gradjanskom principu kao sto je i Crns Gora.
Tri republike mozes imati u Horvatskoj, i to Istarsku Republiku , Madjarsku Republiku i Republiku srpsku krajinu. To bi bilo sasvim prirodno i normalno.
Znaš ti vrlo dobro da vas nestaje komplett iz BIH pa hoćeš da osiguraš republiku bez stanovništva e neće moći.
Ovo je Covicev priljepak i Trojanski konj u vidu kofol opozicije i prividne demokratije, nesto kao Nesic i SNSD. pravi HDZ 1990 je Martin Raguz. To je opozicija.
Mozete samo sanjati treci entitet.
Pa te tri republike ste već isprobali. Jedna osuđena za genocid, a tvoja za UZP.
Hahahaha, čuj ovog Čovićovog potrčka i sluge. Zaposlio mu ženu u elektro na dobro mjesto i smirio mu Čova obitelj i sada puše gdje mu hrvatski vožd pokaže. Gadi mi se on i njegova šuplja priča. Otjerao je Martina skupa sa Čovom da mogu od HDZ 1990 napraviti HDZ sluge pokorne. Gdje si jarane bio kad je bio rat a sad bi ratovao da se odcijepiš jer i sam znaš da nema mirnog razilaska. Lako je izazivati i onda pisana u lijepu našu
Ma da , bolja je ova seljačka. Sve kad bi vas skupio ne biste stali u Bronx, a nazivate se narodima. Šaka jada.
Podrška trećem entitetu Pozdrav iz Republike Srpske
Neka prave treci entitet u posavini odakle ste ih otjerali nije problem
Jedi govna govnaru
Ustav po volji svih gradjana BiH!!! MOLIM GLASAJ I DIJELI DALJE!!! http://www.izmjeneustavabih.com/
ovako..mi ti mozemo dati qurac,a za ostalo se mozemo kasnije dogovoriti
Ustav po volji svih gradjana BiH!!! MOLIM GLASAJ I DIJELI DALJE!!! http://www.izmjeneustavabih.com/