Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To g*vno treba protjerati
I opaliti mu jedan samar cisto da upamti.
Entiteti nisu države i ne mogu biti titulari državne imovine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi Bošnjaci u međunarodnoj zajednici nemamo prijatelja, bilo ko da dođe na mjesto visokog predstavnika neće raditi u našem interesu, ako se ne ujedinimo ne preostaje nam ništa nego nestanak.
Pa sad im je istorijska prilika.Bosnjaci su zavadjeni i podijeljeni a ova druga dva naroda su kao jedno.Novi koalicioni jarani nova vremena i novi Eu planovi.
Sarajevo se pretvorilo u grad festivala Parade ponosa.....sramotno za jedan herojski grad patriota
P A K A Š ...........
Pa ako se samo bunite na klixu onda je logicno da ce Drzavna imovina biti njihova.Haj zivjela nova koalicija i njihovi partneri.Sto bi se smit konfrotirao sa dodom i covketom kad ova treca zanemocala strana svakako suti i glasa po instagramu Fb twit i objasnjava na portalima.Pa jel tako i ceka samo help i svoje da zavadi i podjeli sto je i uspjela.
Joj brate mili kako smo opasni iza tastatura. To se protjeruje Šmit, to se šamara Šmit... a truhlonje obične..
Upalite Google map na Satelit, pronađite Konjuh, pogledajte koliko SDA voli imovinu. Okolo kamuflaža, unutra drveta nema, milijarde i milijarde su zaradili prodajom. Za to se oni bore, da ogule i šume RS, da ih ne oguli sam Dodo.
A brate smoriste više i sa njim. Bošnjacima je vrlo dobro jasno da je drugo poluvrijeme blizu tako da što se nas tiče, odlično znamo da i EU i cijela haman MZ zeli da plane. Mi smo spremni...Kad vakat dodje☝️☝️
Evo, sve me muči što će državna imovina biti ugrožena, što će se ocijepiti RS i HB. Samo mi žao što se ne može i normalan narod odcijepiti od SDA kriminala, mada bi nekako trebalo četvrti entitet uvest. Ništa ja od ove države dobio nisam, nek joj radi šta god ko hoće, a uhljebi koji glume patriote, puške u ruke i napadnite RS, ja ću biti neutralni posmatrač.
Stotine komentara na klixu a kad je protest ispred OHR onda oni sto ovdje komentarisu ismijavaju one koji idu na proteste. Kako vas ne boli sto cete umrijeti kao kukavice. Ljudi su revolucije pravili zbog sebe i budi ih generacija samo razmislite.
A gdje je dino i nerko
Hoce
Lik George Konstanza iz Sienfilda glasom, stasom, a ponajviše karakterom.
PFUI TEUFEL👹.
Herr Arachloch
Zalosno, ispade da mi kao nacija i narod propadamo i gubimo drzavu zato sto nismo protjerali sve sto nije Bosansko i sve sto nije za Drazavu Bosnu. Ispadose oni sto su pravili progone, genocide i oluje pametniji i funkcionalniji od naroda koji sve tolerise.