Komentari (419)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj težimo ka muslimanskoj državi... E wala ako je iko za građansku BiH onda su to Bošnjaci. Nismo mi kao vi, mi smo civilizovan narod!
Kosovo? Mrs ceto
A unjega 100% pravoslavni unitarni entitet i 200 god prave veliku pravoslavnu državu preko genocida i zločina. Visoki neće davati bonske ovlasti jer je izjavio da je te ovlasti stavio u ladicu sa tom izjavom dao je veliku podršku podaniku Dodiku i Rusima.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ja samo ne kontam ovu demagogiju kao Sarajlija, o muslimanskoj državi i tim ispranim fazonima. Znači u sarajrevu garantujem životom svog djeteta će prije dobit posao nemusliman nego musliman. Ovom debilu smetaju džamije to je sve što je muslimanima ovdje ostalo... Kad će ova zemlja više biti građnska, to nam je jedini spas, da religija bude privatna stvar a ne stvar političkih interesa...
Demamogija je zamjenica za Srbin. Toliko je ukorijenjena u taj narod, da i sami sebe lahko uvjere u vlastito izgovorene laži.
Navedi primjer.Miskim da nisiu pravu.Naravno da ce dobiti u federalnim i drzavnim institucijama jer one trebaju da odrazavaju stanovnistvo cijele drzave. Pravi pokazatelj je koliko pripadnika drugih naroda radi u opcinskoj administraciji. Tu dolazimo do problema pa se onda cesto cuju vjerski pozdravi umjesto gradjanskih. Da ne bude zabune, isto je i u drugim opcinama gdje je vecina jednog naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Aman svaki dan otvorim klix i svaki dan prva vijest dodik
Pišite o ovom povecanju cijena...dosta vise Dodika, Bakira, Covica...govna novinarska...pisite o pravim stvarima...
Samo ti idi...i povedi jos i ovu dvojcu...i krepajte zajedno...
na zalost buducnost pripada limunada ljudima poput dzaferagica, sejdama i poslusnicima..., dodik je vise ucinio za hrvatsko pitanje nego sve "hrvatine" zajedno
Građanska BiH ne može, nego fašista Dodik i mnogi od njega upravo isticanjem kako "muslimani" hoće neku muslimansku ili islamsku državu opravdavaju svoje stavove i zločine i genocid koji su počinili, to je bila i prošla a i kao buduća brana od takve države. Lažima opravdavaju svoje zlo, nismo mi, oni su!! Samo građanska država je temelj demokratije, stabilnosti...
Vole Srbi Bosnu. Vole zemlju ne vole drzavu
Njemci bi rekli: aufirdezen grose idioten ☝🤣🤣🤣
Bilo bih dobro da ode dodik. Vjerujem da bih ubrzo citava generacija psihopata koji nista nisu radili za bosnu veca sve u ime naroda al za svoj dzep. Nek idu, niko ih nece ni pocemu pamtiti. Vrlo brzo ce biti zaboravljeni. ko i prijasnji politicari.
Kako ćemo bez Dodika. Ko ce nas zabavljati svaki dan. Kako će život biti dosadan. Bilo nam je lijepo slušati CNN kada su Trumpa smjenjivali. Sada kada i ovog mongoloida smjene i Klix će postati nezanimljiv. Doduše ima jos epizodica sa dugoglavim iz Mostara da bude još uzbudljivo.
Kad bi bila anketa od 100% ja mislim da bi 99% glasalo za dradjansku drzavu u bosnjaka
Riga mi se od Vucica "pozitivca"
pa ti si svojom i vučićevom politikom učinio sve što je moguće da rasturiš bosnu ili da od nje načiniš poltrona, ne ostavljajući joj izbora. a to šta si ti je nebitno, jer si niko i ništa.
KAKVA MU JE OVO NEREALNA PRIČA O MUSLIMANSKOJ DRŽAVI I SLIČNE GLUPOSTI - PA SVAKO NORMALAN ZNA DA OVO NEMA VEZE SA ŽIVOTOM
Muslimani aka bosnjaci su uvijek bili civilizovani. Bosnjaci su dobri ljudi-ekstra kvaliteta zivaca. Srbi nas prvo napali izazivajuci rat, pa onda izolirali gdje su nas bombardovali akumuliranom artiljerijom koju su svi gradjani zajedno placali 50-60 godina, pa kao vrhunac izazvali genocid. Danas se dodik i vucic podmecu kao da su muslimani za sve krivi i da su ih muslimani tlacili i ugrozavali-koja glupost kad su srbi uvjek bili na najboljim pozicijama u bih u svakoj oblasti skoro svugdje.
Dolazi kao Toma Nikolić, malo se kofrčio, ali kada ga je Vučić "zamolio" da se više ne kandiduje od tada ga nigdje
mile nije dostojanstveno otici ili ko gadafi ili u zatvoru ili u pobjeci ko nacisti u trece zemlje,a dostojanstveno znaci da ti ides a narod ti ne da nego ti klice da ostanes jer si napravio da je minimalna plata 2000km da je ulje 1,80km,nafta 1,5km...........