Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju ce se RS ugasiti i nece vise biti nikakvog dana za obiljezavanje. To znamo mi a i Dodik.
Meni samo nije Klix jasan, od jutros do sad evo napisali su 7 članaka o Dodiku. Koga briga za njega više. Tzv. RS će se ugasiti kad tad, što je i postalo definitivno jasno nakon usvajanja rezolucije.
Cuj da se rs ugasi... Pa nisu chetalji napravili rs nego amerikanci i dodik mora slusati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a vidio lik kako je kad moras na sud i kad americke sankcije opale po dzepu, kao da je njemu 9,januar ista znaci,, pa dodik je prvi priznao genocid u srebrenici, javno pozivao da se uhapse karadzic i mladic..onda promijenio plocu kad je vidio kakve glasace ima a i sto ne bi, lik zivi zivot iz snova na racun siromasnih bh srba
Dan državnosti Srbije kao dan RS je po meni gori iz perspektive politickog Sarajeva/bolji za V.Srbiju . Isto tako rezolucija UN nije nikakav obvezujući pravni akt o ukidanju RSa. Zasto lažete narod?
Dodik je pravi ljepotan 🦍 Hoće li sad proći komentar pitam se....
Pogledajte prijem kod Putin čovjek ga jedva primjetio. To ga je pogodilo pa sada lupa ni on nezna šta.
to je taj napredak koji je trojka donijela. uradili vise za godinu nego SDA za 30 godina. Na kraju ce jos ukinuti RS
Za razliku od Konakovica i Vucica koji nikada ne govore istinu, Milorad ponavlja tisucu puta neistinu dok ne postane istina. Uvjerit ce on vas da ste katolici, ako mu to bude bilo u interesu ;)
Leg Maca,leg podvijanje repa...
stavi mile za novu godinu svi ce slavit
Miletova ideja nije loša . Neka pomjeri datum na koji god hoce samo ne moze biti neustavan dan 9.1 Isao je kod Putina ocigledno nije dobio podrsku za otcjepljenje jer mu je Putin izmedju redova ocitao lekciju da postuju Dejtonski sporazum .
Mile kupuje kurbana
HA, HA, HA, HA, HA, HA ! Milorad se ponovo popiskio u nogavicu!
Sto mi rece jedan veteran al ovi mladi sto ne znaju da je vojska tek 1994 spoznala sta znaci biti granatiran! I tada nisu mogli nista a sada pogotovo! Ne znam zasto zakeraju u konteu umjesto da svi zivimo radimo odrobujemo ovaj zivot najlakse sto je moguce
Vojska RS znaci oni nisu bili granatirani sve do 1994 !
USTAVNI ZAKON o Izmjenama i dopunama Ustava Republike Bosne i Hercegovine: 2. Ako se Međunarodni mirovni sporazum za Bosnu i Hercegovinu i Ustav Bosne i Hercegovine ne budu provodili, Republika Bosna i Hercegovina može proglasiti nevažećim Mirovni sporazum za Bosnu i Hercegovinu i nastaviti da djeluje kao međunarodno priznata, suverena i nezavisna država, u skladu sa Ustavom Republike Bosne i Hercegovine. U Sarajevu, 12. decembra, 1995. godine
Istovremeno sve tri strane imaju takve backup opcije
Dodik 3, 2, 1, .....
SAMO ON TREBA DA ODE I TO POD HITNO SA OVE SCENE
Živio sam par dekada u različitim vremenskim zonama tako da mi je pojam vremena i datuma u najmanju ruku olabavljen. Kad on kaže 7. to može negdje u svijetu da otpočne dan ranije a završi dan kasnije. Definitivno trebaju staviti vremensku zonu jer nisu zdravi sa datumima.