Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nek' nije NIP !
SDA IMA34.OPSTINE PLUS U SAVAKOJ OPSTINI SKORO POLA.NA SLJEDECIM IZBORIMA IDE RESEET.
Efendić daleko nankompletniji političar u BiH. Ima čovjek znanje menadžmenta, politike i ponad svega ima stav i petlju - nije dozvolio da njime upravljaju opskurni likovi iz ambasada. I zato je stalno u usponu. A Bake je zbog svoje gluposti na Semiru izgubio Sarajevo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SDA = SBiH
Gdje si Ćamile :)
Trojka = HDZ
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobro proucite porodicu Efendić i njezin uzlet od 1995. Otac se kao prijeratni policajac sa kalašnjikovim i pistoljem u aprilu, maju i junu 1992 krio po podrumima eskivirajuci TO i ABIH .Kasnije su rasirili uz pomoc ostalih. Efendića i SDA po ministarst ima, agencijama, parlamentima, FUCZ..zagrebite.
Dobro proucite porodicu Efendić i njezin uzlet od 1995. Otac se kao prijeratni policajac sa kalašnjikovim i pistoljem u aprilu, maju i junu 1992 krio po podrumima eskivirajuci TO i ABIH .Kasnije su rasirili uz pomoc ostalih. Efendića i SDA po ministarst ima, agencijama, parlamentima, FUCZ..zagrebite.
Jes vam krivo sto sto je zajedno SDA, SBiH i DF. Ujedate se od muke. SDA, SBiH i DF imaju sposobnije kadrove od trojke sto puta. Pa trojka nas zaduzi u kantonu Sarajevo i Federaciju ko niko do sad.
"Jes vam krivo..." , kako ne bi bilo: https://www.facebook.com/share/r/sPcjCDMoypFtRjaf/?
SDA tone svaki dan. U Mostaru ispadaju ko čep.
Dobro ih je rumeni prevrnuo
Da je BiH normalno politicko drustvo pojedinci bi za svoje odluke preuzimali odgovornost i podnosili ostavke a prije svega mislim na Adnana Efendica ili cija je vec odluka bila da ide protiv zakljucaka i preporuka vrha stranke.
meni je lik antipatičan ali radi svoj posao odlično..
pa Efendić je bio i ostao SDA pijun.
Placen tekst SDP-a
Nećete zavaditi Bosanski patriotski blok
Ako SDA u Novom Gradu udje u koaliciju sa SzBiH, na iducim izborima SzBiH ce ih ugasiti. To moze biti najveca greska SDA, jer ako nisu naucili da ih je Semir izradio nakon sto je pod SDA osvojio treci mandat a nakon toga im spakovao aferu i potopio ih, od cega su se oporavljali godinama i jos nisu oporavili.
ući će
Kakve veze ima općina od preko 120 hiljada građana, važno je da se po nekakvim općinama od 10-20 hiljada u ruralnom području odnijela pobjeda, jer gdje god ima više od 30-40 hiljada građana tu nije sda pobjedila
sda je dokazani favorit u mjestima sa max. 2 semafora.
Adnan Efendić je zavidmi i podmukli rođak koji bi sve učinio za pare i lični interes slijedi raspad SDA Novi grad
Za SVE je krivac ADNAN EFENDIĆ SPLETKAROŠ i interšdžija.. Napravio je i raskol unutar stranke ispostavljo užu i širu familiju na pozicije od rodene majke pa sve redom..
ma isti je to sam saberi.