Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Magoda jedan od najodvratnijih likova...klasicni "menadzer" za nista zivo. Suplja, odijelo i pet milja u pdze
Seljanka iz Golubovaca ne može biti ni doktorica, ni profesorica, ni direktorica, jer nikad nije diplomirala! Treba procesuirati sve komisije koje su joj dodijelile funkcije! Otjerala je na desetine doktora sa klinike i iz države, a ona prevarantica nema ni diplomu! Ghovna treba smjestiti iza rešetaka!
Remeteći faktor u Skupštini KS zajedno sa zahiragićem čakijašom i pčelarom iz Ilijaša.
Bakire, tursko carstvo je propalo zbog zena I njihovih pohlepa, tako ces i ti sa njom propasti. Steta za SDA.
Proklete bezvrijedne duše fujjjj !!!!!!
Kad si zena od Izetbegovica u sadasnjoj Bosni mores bit na 100 razlicitih funkcija ako hoces. Ljudi probuditese
Stvar je pravno jasna. Primijeniće se zakon koji to zabranjuje, kao lex spetialis. U federalnom zakonu ne stoji da je dozvoljeno biti na dvije funkcije, znači on to pitanje nije ni uređivao, pa će se primijeniti drugi zakon kojim je to uređeno. Sukob bi postojao da je u federalnom zakonu dozvoljeno, a u kantonalnom nije.
To ista stvar kao sa Zakonom o zastiti potrosaca kad su do 2006 g dva zakona bila u koliziji. Zakon o komunalnoj cistoci u KS i Zakon o zastiti potrosaca,i sud mi donese presudu da je za njih Kantonalni Zakon lexspecijalis. 🤮
Ja mislio da je vec u njemackoj kod ZETA da je vec u poslu
Sebija Izetbegović nema diplomu jer nikad nije diplomirala. Treba odgovarati za sve prevare i funkcije koje je nezakonito dobila, kao što trebaju odgovarati i oni koji su joj te funkcije dodijelili, počevši od KCUS-a, preko Medicinskog fakulteta, do Senata Univerziteta!
Pa direktor ni po čemu nije funkcija nego posao. Ali zlo mora izaći iz polupismenih novinara a treba se i uvući šefovima.
Sebija, seljanka i kriminalka bez diplome, otjerala je na desetine doktora sa klinike i iz države, jer su radili na dva mjesta, a to pravilo za nju ne važi! Doktorica, direktorica i profesorica sa srednjom stručnom spremom! To može samo kod SDA lopova i preveranata kakva je i sama!
Vještica
Eto, sad Sebiji problem platit 10.000 KM ....Pa svakako će brojat naše pare, njoj svejedno .... A kad o moralu pričamo, i tu je stvar potpuno jasna - dotična rospija svakako pojma nema šta je to moral .... Dakle, njoj se ne može ništa dogodit ...
Mogu primati dvije plate a raditi na jednom mjestu..
14 000 uhljeba se dodvorava Bakiru i cuva funkcije sebi i familiji. Onaj ko je njoj dao glas jer smatra da ona moze da doprinese necem pozitivnom, taj nije bas sve sastavio. Smiri se seljancuro i budi sretna da te narod jos tolerira.