Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce reci vidis u entitetu rs bolje itd. A npr doktor se uveze sa firmom za nipt da im dize profit a njemu procenat a drzavi odnosno nama poreskim obveznicima racun. Mislim da se ipak trebamo drzati medicinskih pravila.
Mi smo presiromasni da bi se drzali vodica i pravila. Fukara narod, guli ga ko kako stigne. U RS u sve i da dobiju takav nalaz, ne znaju ga procitati a slicno je i kod nas. Cast pojedincima.
Dislajk a nemate pojma sta se radi. Vecina ovih sto komentiraju. A tebi odgovro 760, bas zbog toga sto smo siromasni treba gledati da ne rasipas novac vec usmjeris gdje je potrebnije.
Ovo je po svjetskim vodicima. Ne moze svaka šuša odredjivati kako ce se sta raditi. Znam da je tesko i zamisliti ali ima pametnijih ljudi od nasih ženica a to se stice dugogodisnjim ucenjem.
Ako pod svakom šušom smatrate i ginekologe onda uredu. Odavno smatraju obaveznim ove testove za sve trudnice bez obzira na to postoji li rizik ili ne. Nekad nisu samo žene te koje žele nešto već im je to obaveza i sastavi dio vođenja trudnoće
Pa otkud vam da se svi ovi uslovi moraju ispuniti jeste li normalni? Prioritet imaju naravno oni koji ih ispune ali nista od ovoga nije mandatorno. Jedino je mandatorno da je osiguranik pri ZZO KS. Na kraju će svi vjerovatno dobiti refundaciju sredstava.
U ovoj zemlji nema respiratora, zamislite da dodje 5x smrtonosniji virus od prošlog...