Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draga redakcijo Klix portala, Ovim putem želim da vam uputim najiskrenije čestitke povodom Bajrama! Neka ovaj sveti dan bude ispunjen mirom, ljubavlju i razumijevanjem među svim ljudima, ne samo među muslimanima. Hvala vam što nas informišete vjerodostojno i sa ljubavlju prema vašim čitaocima, a posebno za vašu posvećenost izvještavanju o događajima u Bosni i Hercegovini.
Neka Allah primi sve naše molitve, i učini da ovaj Bajram bude još jedan korak ka boljoj budućnosti i harmoničnom suživotu svih ljudi. Srdačan pozdrav, Vaš vjerni čitalac.
Jesu ako se uvedu i skeneri inace u suprotnom dinastija ce opet sve pokrasti i ako zafali kupiti 😉
Puno gledas americke serije
@muslimantito ne ser*
I šta treba da opet bude 500.000 nevažečih glasova?
Davno su ovdje trebale bit tri države. Niko neće ni s kim, svi se mrze.Još se hoće jedan čovjek, jedan glas...
Da ih ponoviš 138 puta HDZ je nezaobilazni faktor dok Komšić parazitira na hrvatskoj stolici u Predsjedništvu
A što će nam izbori. Ustoličiti SDA da vječno vlada i proglasiti Bakira za sultana, Sebiju za sultaniju a Fadila za doživotnog Premijera. Uštedjele bi se velike pare i Bakir više ne bi bio siromašan. Samo nezgodno je od čega bi živjeli ovoliki SDA botovi. To opet njima ne odgovara. Eto nisam pametan, pokušavam da nađem način da bude dobro i Bakiru i Fadilu i Sebiji a i njihovim slugama (botovima). Nisam pametan.
Trebalo bi ponavljati izbore dok SDA uvjerljivo ne pobijedi!
osmorka je sada svjesna da ih ne bi bilo niđe kad bi bili novi izbori pa im zbog toga izbori nisu rješenje. Bosnjaci su vidjeli cijelu igranku i u kojem smijeru stvari idu i hvala im na otvaranju ociju
Ne postoje izbori koji mogu BiH vratiti na evropski put uz nacionalne stranke. Izbor nacionalnih stranaka je najbrzi put za siromastvo i bijedu.
Prvo kriminalce izvesti pred lice pravde pa poslije moze sve.
Lidija Bradara treba dati otkaz posto nema povjerenja za strane drugih naroda. Treba raspisati nove izbore da vidimo volju gradana.
I sta bi se promijenilo_? Hrvati će još jednom glasati za HDZ u 99 odsto slučajeva, jer njih u suštini ne interesuje polititicki zivot u FBiH i BiH, vec su pasosima i glavama u Hrvatskoj. Ovdje uzimaju samo no što im ej zagarantovano po Dejtonu. I postavice svoje uslove Bosnjacima ko god dobio vecinu ili nce biti vlasti ko i do sada Cemu bacanje para.
normalno i da svi izađu glasati i onda promjene u fbih su tu
Hahaha izbori su bili, vecina postoji, problem su domovi naroda. Vanredni izbori su nemoguci jer bi ponovo morali biti i kantonalni i novo popunjavanje oba parlamenta. Klixasi koliko god vukli na SDA stranu, nece biti vlast. Hvala i doviđenja
Jesu a za sve reforme oko kljucnih pitanja rjesenje je referendum - pustite narodu neka odlucuje u kakvoj drzavi, sistemu zele da zive, treba zaobici ove stranke, njima nije cilj napredak ovdje, nakon 20 godina mislim da su nebitne i stetocine...
REALNO JE I IZVODLJIVO JE ZA NAS BOŠNJAKE DA PREDSTAVNICI KOJE SU IZGLASALI GRAĐANI IZ SVIH OVIH INTERESNIH GRUPA, ODREDE LJUDE KOJI ĆE NAS PREDVODITI DA SE IZVLAČIMO IZ OVOG BLATA. I TAKO ORGANIZIRANI SA PREDSTAVNICIMA HRVATA IZ BIH FORMIRAJU TA SILNA KO BIVA MINISTATSTVA. I NEKA POČNU VIŠE RADITI KONKRETNE POSLOVE.
Da, jesu