Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj nema gdje nije stigao. Realno, dobro se unovcio. A onako realnije, nije on toliki kapacitet. No, suncokret pa mu ide!
Vukoja u Ustavnom sudu je jedno od obećanja koje je Konaković dao i ispunio Čoviću
Budu na listama stranke i onda se hvale da su osvojili hiljade glasova. Hajde Arnaut vrati taj položaj stranci,jer si zaslugom stranke otišao tamo,pa se samostalno kandiduj i onda pričaju o glasovima.Inače,ti si jedan od rekordera po mijenjanju stranaka. Vjerovatno već imaš plan u koju stranku ćeš preći na sljedećim izborima.
Trojka je toliko zavalila Bošnjake da će nam trebati dugo godina da se oporavimo od njihove izdaje.
OVO JE NAJVECA BUDZETSKA SI --SA. ON SE OZENIO NA RACUN HARISA SILAJDZICA I STRANKE PA ZENU UBACIO NA AERODROM DA RADI
Zlo zvana Naša stranka . Uradili su toliko ustupaka drugima da ce trebati jedna knjiga da se to sve ispiše.
Hrvatska je gora od Srbije. Oni imaju veci utjecaj preko EU i taj utjecaj koriste za razbijanje BiH. Put ka EU nepostoji, to je prica koje se naivnim Bosnjacima nudi.
koliko je ovaj Arnaut stranki promjenio ....
SZBiH, SBB, NS
U danas svjetskom ludilu globalizma stvarati drzavu je vrli zahtjevan posao, jos kao sto kod nas umas puno drzavnih neprijatelja, a i uhljupa i nepismenjakovica koji treba da je stvaraju.
Pričam ti priču i tako godine prolaze a samo funkcije mijenja,naravno i poneku stranku
Damir je klasični primjerak hrvatskog cvijeća kao i čitava trojka. Hrvatska politika prema Bosni i Hercegovini je super, Schmidt je super, suspenzija Ustava na jedan dan je super, mjenjanje izbornih pravila u noći izbora u korist Hdz je super. E, onda kada ta ista pravila koriste bošnjački klub u Domu naroda onda nije super, pa kada se to ukine na jedan dan opet je super
Naivci
..ugrozenost stranih sudija..Jesmo i drzava.
Jedan od rjetkih skolovanih politicara, eh da imamo jos ovakvih, nikad neces cuti da nekog vrjedja samo iznosi svoje stavove a odlican posao radi u Njemackoj.
Upozorenje: Stranke Trojke namjeravaju u UO Federalne televizije imenovati Zorana Krešića, novinara Večernjeg lista bliskog @Dragan_Covic To bi bilo prvi put od osnivanja da HDZ BIH dobije mjesto u UO RTV FBiH Dijeli dalje. IZDAJA!!!
Znaci nakon BHT1 ode i FTV.HVALA TROJKA!!!
Nsjmanje priča o svom poslu :)