Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix kaže Sjevernoj Koreji nešto a uveli nam digitron da ne možemo ni političaru Radmanu iz Hrvatske napisati puno ime i prezime, Ai kaže govor mržnje a čovjek se tako zove i preziva hahah i Klix nešto kaže za Sjevernu Koreju hahah
Sarajevo treba podrsku da postane regionalni centar za AI. Beograd ce u svemu podrzati SA kad je u pitanju obrazovanje.
Djesi Dzefe B.
Jeff Bezos Bosnian version
Danas su Djeca pametnija od Nastavnika pola ih ne zna rijeci engleskog nit znaju pc da upale
LOL propo ko kauc ali bas propao.Paketi nisu mijenjani godinama , zadnji su se sjetili da postave optiku a gospodin Dizdarevic je svojevremeno tvdio da nije moguc "Flat rate" na kablovskoj infrastrkturi a danas imamo sve to na npr. Telemachu . Nakon 20 godina napustili su i prostor u Igmanskoj. Kako ih mTel kupio kataklizma komunizma.
Jel to neki travnicki smjer dipl. matematicar-informaticar?
Ja mislio dzef bezos dina mi