Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo ni Fortu i ostale trojkaše. Idu u Ukrajinu ali ne i na Kovače.
dezerteri.
Suti vise SDA botu .Ako nemas sta reci pametnije suti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I nikada ih neces ni vidjeti! Oni su svi odreda Islamofobi. Schmidt, Sattler i sva ostala skalamerija. A to je samo zato sto smo mi Muslimani iako znaju da su pravda i istina na nasoj strani. Pa Sattler bjezi iz Sarajeva za vrijeme ramazana i za vrijeme Bajramskih praznika.
Ko je ovaj???
Halid Genjac 2
Simbol bosanskohercegovačkog uhljeba.
a ko je ovaj brada ?
tako je to ako bi moglo nekako bez krasotice
svaka cast
Zato i jeste mašić...
U demagogiji, dezavuisanju o manipulaciji masa ovaj je mašio svog ideologa vučića....
Damire ne njajke
Šta sad ćemo ljude optuživati što ne hodaju po našim grobljima? Brinite se o ovim što su preživjeli.
Nije pitanje sto nisu dosli na sehidsko i ne trebaju doci, nego sto su isli na vojnicko u Bratunac. A na tu temu SDP suti, a ovaj okrece pricu i izvrce teze. A i trojka suti. Zato ih moze shamarati jedan proputinov covjek Varhelji ili onaj Siarto i ko sve ne. Ali neka, samo nek okrenu i drugi obraz pa da ih Dodik i Covic zalijepe.
Ovo onaj od rijeci, Vukojin jaran. Sve zna lik, kad je jos blatit druge ekspert.
Cime je ovaj zasluzio poziv u emisiju?
Ima iskustvo voditelja top liste na hayatu. To je jedino inace radio prije nego sto je postao "profesionalni" potrosac budzeta. Znaci iskustvo teve nastupa, a jak je u supljoj prici, takodje.
Sklonite ovog unlehara i neznalicu.
Jesil skoro vidio jarana Vukoju
Skupili se bogataši da tabire šuplju za sirotinju. Pa će poslije uz Dom Perignon u finom restoranu da pogledaju koliko lajkova, klikova i komentara sirotinje su dobili.