Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kao Bosnjak i musliman uvijek za Damira protiv munafik SDA
Hahah izmedju devica i campare 😂 kakav car! 😂😂😂
Sta reče Vukota
aspirin za glooovonje esdeooo...
Kralj
Svaka čast kralju😂
Damir Niksic je za kafeza
Ti si jedan cirkuski klovn
Volio bi i Damir sta da zaradi
Pa neka glasa telefonski...
Antipatican si mi ali svaka cast
Jesil se to prepao da se ne zaraziš od sda
Bakir je izjavio za srpske novine da će se ući u NATO tek kad budu svi a tako i Srbi u RSu za ulazak. Znači sve ovo tutnjanje zadnjih godina je bilo propušteno vrijeme. Može se reći sve se već znalo unaprijed ali se samo odugovlačilo zbog koristoljublja državnih dobara. Sad nema napada više na Hrvatsku. Izgleda da je sad došlo zadnje vrijeme da voz krene, još se predumišljaju u EU ili ne. Kako dalje ako ne. Čemu autoputevi za Beograd? Puno pitanja a ne ide više dalje tako.
Vidi ovog poganog i zlog jezika! Pa tvoj nastavnik fizickog je javno na tv-u ismijavao Kerlu kad je trazila pauzu za rucak! Vi ste ti gazape koji doticnu prisiljavate i psihicki pritisak pravite da ne glasa. Vi ste banda hostaplerska koju treba nogirat sto prije
E moji botovi koliko ste stranački ostrašceni a možda ste i vi Bosni branili daljinski pa podržavate jedni druge