Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ukupno 94 godine zatvora za 120 ubijenih civila! Ni godina po civilu. Nije loše! Biće da se zločin isplati !
Jeli se sjetio Srđan Puhalo, da kaze gdje su kosti njegovih skolskih drugova? Jeli ima imalo moralne odgovornosti da se distancira od ovog zla iz ratnog Kalinovika
Najpoznatiji stanovnik iz kalinovika je presuđeni ratni zlocinac ratko mladic, ponos bijednika koji i dalje zive tamo. Dovoljno je samo to reci.
U kalinoviku su predstavnici srba, tadasnji sds krizni stab, vrs i policija sistemski etnicki ocistili nesrbe, pobili, protjerali, popalili imovinu, silovali, premjestali grovnice...rezultat je da je danas u kalinoviku 100% srbi prema popisu 2013. Otiđite da vidite kako izgleda danas, bijeda i izumiranje tog cistog etnicki srbskog mjesta.