Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije u redu ni 1 da je ubijen a ne 33 a pogotovo civila..da mi je brat ovo uradio ja bih ga se odrekao
U selu "izbrisanoga" imena kod Prijedora zvjerski je ubijeno 67 Hrvata tog mjesta. Pokolj u Briševu 1992., hrvatskom selu između Prijedora i Sanskog Mosta počinili su pripadnici 5. Kozaračke brigade i 6. Krajiške brigade iz Sanskog Mosta, što je jedno od najmasovnijih stradanja Hrvata u jednom danu tijekom proteklog rata na području Bosne i Hercegovine. Zašto se ovaj zločin suti ili to nisu Hrvati na HDZ kantaru.
ne mogu oni spominja ti neke tamo pobijene civile jer su ih pobili njihovi partneri. Ne bih da me neko pogresno razumije ovo sto je se desilo u Grabovici je veliki zlocin i svi odgovorni bi trebali odgovarati.
Da se nije desila Grabovica, za 2 dana bi bili u Neumu ,KOS unutar Armije je radio punom parom.Nakon Grabovice ,čitav svjet je skočio i prvo zaustavio operaciju Neretva 93 ,a kasnije i smjenio prvog komadanta armije, Sefera Halilovica i vođu ove operacije
Hahahahhhahahahhah citav svijet zaustavio koga? Cuj citav svijet? Ahahahahaha Imas video na YouTubeu na Buni snimljen, gdje ti je Neretva 93 i zavrsila. 30 vojnika lezi na raznoraznim lokacijama, HVO je to vrhunski zavrsio. Cuj Neum ahahahahahahhhah
@Matuka ne samo da je zaustavio nego vas je chelo vrijeme pomagao i na kraju vam je pomogao i u oluji satelitskik snimcima satelitskim telefonima strucnim savjetima politicki i svakako i mnoge druge stvari na kraju su vas primili u EU i NATO a niste ispunili sve uvjete itd itd
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ubiste Blaža Kraljevića, nas izdaste, i počiniste mnoga zla.
ja i...
Ljudi dragi hoćemo li se ikada ograditi od politike 90'ih , dajte da svi iskažemo žalost na sve tri strane gdje su nevini civili stradali. Kada se obilježavaju ovakve stvari trebaju biti predstavnici sva tri naroda da jedni drugima porućimo da se više nikada i nikome ne ponovi. Tako se jedino gradi povjerenje i suživot. Bošnjak sam i žao mi je sve i jedne nevine žrtve to su bili nećiji oćevi, djeca, babe i dede. Kako onda očekujemo da neko naše žrtve poštuje. Svako dobro
Naša Sramota.
16.4. 1993 se desio masakr u Ahmićima osuđeni ratni zločinci se slave i dalje. 16.09.1993 se desio maskr u Grabovici. Nažalost, to je najteži prekršaj Armije, svaki onaj ko je to uradio, odričem ga se kao Bošnjak. 11.07.1995 je počeo genocid u Srebrenici, završio nije, jer žive Bošnjake i dalje maltretiraju u tom entitetu, prijete ocjepljenjem, provociraju i utiču na neuslovan život povratnika, djece u školama itd. To je zadnja faza genocida.
Ništa mrtvi nemaju od toga što se ti odričeš od nekoga, s bilo koje strane govorim....
Nemas se koga odreci. Dokazano nije bilo naredjeno. Halilovic je oslobodjen krivice. Grabovica se desila dan nakon sto su pusteni prvi izmrcvareno logorasi Dretelja koji su tim putem prosli.
Sandžačka linija je za srbe odigrala sve poslove da Bošnjaci i Hrvati zarate.
"U selu "izbrisanoga" imena kod Prijedora zvjerski je ubijeno 67 Hrvata tog mjesta. Pokolj u Briševu 1992., hrvatskom selu između Prijedora i Sanskog Mosta počinili su pripadnici 5. Kozaračke brigade i 6. Krajiške brigade iz Sanskog Mosta, što je jedno od najmasovnijih stradanja Hrvata u jednom danu tijekom proteklog rata na području Bosne i Hercegovine." Zašto se ovaj zločin ne obilježava?
Bošnjaci ovo ne smiju nikad zaboraviti, u naše ime nikad više. Zločin se ne može pravdati zločinom, brojke su nebitne
Ma nemere biti. Dje bi to armija bih!!??
Ne prilici to nama kao muslimanima i Bosnjacima. Nije nam na cast ali eto desilo se. Rat je zlo.
Muslimani
Naucili od katolika
10 godina za masovni zločin je premala kazna, kažem kao Bošnjak
Krvavi građanski rat
Kako možeš reći da je građanski rat ,u Sarajevu pogine blizu 12 hiljada civila, na Palama nijedan???
Ovo je naša zajednička sramota. Ali na osnovu dešavanja u Palestini vidimo da čovjek jednostavno u sebi posjeduje zlo koje ne umije kontrolirati.