Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što ga napisa na latinici, srpski junače? Zar vi ne pišete isključivo ćirilicom?
Ne, srpsko pismo je latinica i ćirilica. Ekavica i ijekavica...
bosanska ćirilica je bosanska=ilirska, zato se i zove ćir-ili-ca. Onaj Bugarin Konstantin kojem su posthumno izmislili ime Sveti ''Ćirili'' nema veze s Bosnom ni s bosanskom ćirilicom koju je stvorila Bosna Slavna Iliriija prije 3000 godina. Ista slova smo u Bosni Iliriji koristili i 239.g. prije nove ere kad nam je Rim objavio rat i kad su nas pobijedili 248 godina kasnije (9.g.ne) i kad je napisana Povelja Kulina bana. Srbija nastala 1818.g. - nekidan. Bosna postoji 10000+ godina.
Sad treba u pritvoru raditi na rehabilitaciji pa kad covjek izađe da to nikad vise ne ponovi.Naravno u program pozeljno ukljuciti i druge pritvorenike mu pomognu da shvati gradivo.
Save biti djevojka nekome hahaha
Hoce li dobiti stipendiju Srbije ili neki orden? Zna li se sta?
jesu li mu svi zubi jos na mjestu?
lqgko je pisat na "Citilici" na Kompjutetskoj Tastaturi ucitas Cirilicu a pises latinicom.80% Srba sto ja znam tako pisu jer neznaju dovoljno ili nikako cirilicu,al zato svi znaju Srbovat 😂
ovaj je za sažaljenja bez pretjerivanja.
pustite ga medju narod da mu presude....
Sretan boravak u KZ Tuzla...
Zar nije Tuzla mult suživot i tako to!?
U Tuzli Bosnjaci skidaju natpise u vezi obiljezavanja genocida, dok tuzlanski srbi velicaju ratne zlocince. To je tuzlansko bratstvo-jedinstvo i suzivot...
Jeste, sto pitas? Nesto cudno za tebe i tvoj kraj?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
22 mjeseca je trebao u bajbook ne 2
Povratnici u rs bosnjaci i tuzlaci isti problemi sa velicanjem zlocinaca grafitima parolama
Darko TenKre!!!
Ovaj nije iz Tuzle.
Pise J sa tackom iznad, nije iz tuzle
Bosanski pra vo sla.vac.
A ako nije vjernik, onda je samo Bosanski, ili?
E sad slijede izjave Nešića Košarca kosača & Co kako je ovo udar na srbe
Barem ćirilicom rođo