Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako takvi postoje, onda da se stave pod zastitu UNESCO-a.
Inace, despotovina je omiljeni oblik vladavine neukoj rulji. Ona tesko prihvata promijene, a precesto trazi manu onima koji nisu dio te despotovine.
rade- s postoje sigurno na svim stranama pogotovu mladzi i skolovaniji koji zivot gledaju sasvim drugacije i realnije od tebe i takvih poput ovih sadasnjih
Naravno da postoje ali se ovi drugi brzo pobrinu da nestanu.
Pa hajde navedite više one korumpirane. Možete da kažete da su dvoje ljudi, Rusa otrovani tamo nekim gasom, a bojite se ovih korumpiranih voždova i njihovih podrepaša iz Bosne i Hercegovine. Izgleda da i vas ima u nekim, tim bosanskim talovima?
Ovo je sigurno los prijevod, ona je, siguran sam, rekla da ne postoje politicari koji nisu korumpirani.
normalno da postoje ali takve osobe brzo nestanu zbog spletkarenja ljudi kojima su protukandidati 🍀🍀🍀
mozda i ima realno...po koji... dodirom rak lijece...toliko ih ima i toliko su rijetki
Imena dajte,imena za tu bagru nekorumpiranu.Kako su se samo drznuli da budu NEkorumpirani...oni će nama da kvare naše blagostanje.
Nije korumpiran političar koji nema doticaj s lovom, čim je dotaknu prstići... počnu računati u procentima!
Fahrudin Radoncic je kralj mafije u BiH
otkud vi znate?
naravno da postoje ali protiv takvih se montiraju procesi podnose razne krivicne prijave bez ikakvih dokaza a ti koji to rade kradu na izborima kradu narod kradu drzavu za svoje licne interese (SDA izmetbegovic, HDZ covic, SNSD dodik i njihovi poslusnici)
Postoje, postoje samo su se dobro sakrili.
i Elvis je živ!
postoje i koji nisu sposobni
😁😁😁😆😆😆
"Postoje političari koji nisu korumpirani..." Nastavak izjave... "A ti političari ne žive u BiH, niti imaju ikakve veze sa BiH."
Gjde?? Ko su??