Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kad sam razduzio uniformu odma se zaposlio. Jes bila mizerna plata al nisam ceko da mi drzava daje pomoc. Uostalom nisam se ni borio za neku boracku penziju. Mada kad vidim sta je ko dobio nakon rata onda razumijem ljude kad traze ovu boracku nadoknadu
SMATRAM DA BI I CIVILNE INVALIDNINE TREBALE BITI POVECANE JER JA SAM SA GRBAVICE I BILA SAM ZAROBLJENA I RAZMJENJENA I TO JE BILO POSLJEDICA DA SAM OD VELIKOG STRAHA I MALTRETIRANJA NARUSILA ZDRAVLJE I OBOLILA I MORALA SAM U INVALIDSKU PENZIIJU EM JE MALA I MALI JE SKROZZZ DODATAK ZATO TREBA I O OVOME GOVORITI I NAMA POVECANJE JER NISAM NA LIJEPE OCI DOBILA 100 %invalidnost
Svim borcima borački dodatak,isplaćivati uz penziju.
Borački dodatak nula KM.
Nesto se usutise oko minimalne plaće na 1000 KM.Kako su bili krenuli ove godine bi trebala biti 1500 KM.Niksica i Vojina malo prenijelo.
Hajmo narode unuci zbog ovih baraba imaju da vam dug vracaju a boracki zakon ne moze biti nakatadniji svi zakoni se donose direktno na stetu naroda. A ti narode uzivaj dobro je ne puca se.
delegati kad mislite mijenjati tačku 6 inicijativa postoji godinama a nikako da dođe na red
ukinite im sva davanja svi rade privatno i na crno
Ako ce naknade dobiti i oni koji su napadali BiH, nijedan politicar bosnjacki ovo ne treba podrzati.
Kakve boračke naknade više, pa ljudi dragi 30 godina je prošlo od rata?