Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gradski vijećnik Muamer Mekić (SDP) od nocnog čuvara u OŠ, zavrsi fakulter divlji i zaposliga SDP u institucije KS i niko da upita kako!?
nemoj biti ljubomoran..
Jarane da ti ja kažem nesto, taj momak je moj komsija, razlog nemam da lazem, jedan od najboljih momaka u mahali i naselju cijelom je Muamer, uvijek bio, volio ga ne volio tako ti je, i babo mu i brat.
A što se ovaj javlja, nije on načelnik!? Ili će biti da mu je advokat?
dvije pod gu zne mu he smr. ado. vii teski
Starogradski mahal.lasš.i i sitni kok..š.ari.
mup i treba da pise kazne, nemoze se nigdje u Starom gradu proci trotoarom.. ja da sam drot, svaki dan bi ih hiljadu kaznio
Mekić je gospodin parexelans
Pitanje za sve nacelnike Opstina u KS zasto se pored zgrada Opstina naplacuje parkiranje ako se zna da te parkinge koriste ljudi iz tih Opstina koji placaju porez tim Opstinama a Opstina nije u stanju parking korisnicima usluga Opstine parking da obezbjede
Ih šta su oprali kartelskih para kroz te parkinge
Je li Deljkovic sandzaklija ili albanac?
Nema takvo prezime u albanaca
Deljkovići - starogratska prvrtanska familija
Kolike su cijene? Nema ni rijeci o tome
Sve ste rekli, samo niste rekli jesu li povećane cijene i kolike su, te ko sada jede taj kolač.SJAŠI KURTA DA UZJASE MURTA.
Ko o čemu, preletač o poštenju!