Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosta vise i tebe 15 g9dina samo supljiras i uzimas platu nizasta
Ma sta zabrinjavajuće, mi se ne brinemo. Mi smo vidjeli i znamo!!! Prodaja države!!! Sve je jasno!!!!!!!
Ostankom sa Bakirom pao si mi u ocima, jablane. Nepovratno
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hajte vi sa SDA Ti si najkrivlji za loše stanje u državi Zeljkane
izražavam zabrinutost i lupam 7k mjesečno. Imam blago podizanje pritiska.
hahaha
Neka se Komšić obrati, po ustavu, Hrvatskim delegatima u Domu Naroda. Ili nek se kandiduje za predsednika SDA, jer je potukao Bakira do nogu na unutarstranačkim izborima.
Haj nesekirajte se ima dom naroda da ovo sve štopne.A ova 8.morka ako izdrži 90 dana ,a da se ne potkosuraju zbog mjesta i love biće dobra.
Pa sto ne udje sad Komsicu iz istih patriotskih razloga kao i 2018 ????
Ti Komsicu neces vise dobit glasa. Ebo li te sda . Prevarantu jedan
gooUser428,makar nećemo imati putne troškove za njegov put.Kad krene kolut naprijed I eto ga u inozemstvu,a kad se vraća kolut nazad i eto ga u BiH.😂🤣😅😆😁😄😃😀
ČIM SE KOMŠIĆ POJAVI NA NASLOVNICI UZP SVIRA UZBUNU U CIJELOJ Z. HERCEGOVINI. SVI HB. BOTOVI DOBIJAJU SIGNAL DA KRENU U AKCIJU. ONI ČAK POZOVU I GALIJAŠEVIĆEVE BOTOVE IZ BL DA I ONI KRENU. FGR KEROVI IZ SA IM SE PO DEFAULTU PRIKLJUČUJU U LAVEŽU JER NAJZAD SVI PUŠU U ISTU TIKVU.
Vidim po komentarima da vam ne valja borac ArBIH .Bolji će biti Vojin koji je za izdaju dobio ministarstvo i onaj Obren Hurtić što izdadoše Bošnjake u RS a i preferencijalni ne pokazuje više telefon bacio ga u Jablaničko jezero
Izdadose Trojaneri Zeljka Komsica i gradjansku drzavu..
Hahahaha čuj Komšića. Bakir ga vuče sa sobom u ponor gdje im je davno bilo mjesto. Zabrinjavajuće nego šta, ali samo tebi Sejdo. I treba da se brineš.
Izdajnici.
Ovog mufljuza će smijeniti sebija čim skonta da je bakir popušio radi njega!
komso kad budes na birou svrati nekad do peljeskog pozelili smo te ( ako smijes naravno )
Dala bi osmorka i dupeta za fotelju.E cuj Konakovic ministar vanjskih poslova.Ne zna jezike,zavrsio dif,majko draga ko nas vodi fujjjjj