Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa covjek vec uredno prima 4 tu platu a u zatvoru. kakav opoziv, odma rjesenje za prekid radnog odnosa i cao
@ObjektivnaStvarnost lijepo to demokratski zvuci, ali ipak i u najdemokratskijim zemljama kada izabrani zvanicnik bude uhvacen ili optuzen po automatizmu je makar suspendovan bez plate dok se ne dokaze krivica ili nevinost.
Samo budale i oni koji imali tal mogu glasati za Hađibajrića.Čovjek u ime islama i brige za narod klepio milione.Tri najfrekventija parkirališta nigdje registrovana u opštini donosila mjesečno stotine hiljada km žive love......Šta je seljak smislio.
a sto se provali bivsi nacelnik, sto mu je to trebalo? A kada ce se ostali tzv nacelnici uhapsiti kao npr Damir Hadzic...
On je optuznicom obuhvačen od zadnje dvije godine i to je ništa jer je čovjek vedrio i oblacio 16 godina u opštini,ima milione,apartmane,stanove,zgrade,oduzeo je ljudima stambene objekte i istjerao da bi dao zemljišta kriminalcima prijateljima.Zamislite samo koliko je zarađivao od 3 najbolja parkinga u ovoj opštini jer je imao imao dogovor od 80% dnevnog pazara i to su hiljade KM dnevno i to traje godinama,milioni su u pitanju, a njemu oni našli samo 50 hiljada,smiješno.
Poucen primjerom Kakanjaca, mene cudi da nisu na proteste izasli zbog njegovog hapsenja
Licno mislim da je Hadzibajric ako ima imalo morala i dostojanstva trebao sam podnijeti ostavku a posto nije onda to treba prepustiti narodu koji ga je izabrao. Ali isto tako mislim da niti jedna stranka a u ovom slucaju DF ne treba da uticu na ljude vec prepusti da oni to urade po svojoj savjesti.
Šta mi koji klinac imamo glasti za opoziv LOPOVA... to je po principu automatizma trebalo smijeniti !!!!! I zabraniti bavljenje politikom do kraja života....
Ja ću glasati uvjek protiv prijedloga DF-Željko Komšić jer je to dokazano najbolji mogući izbor u politici
sdp i nip do prije 2 mjeseca s ibrahimom u istu tikvu puhali - licemjeri
Da i df nesto pametno kaze.
sejdo ef.komovica
BiH je namjerno skrojena da ne funkcionira. Sto nestabilnija to bolje. Narod je kriv sto to tolerira. Vise se skupi ljudi na doceku pobjednika zv. granda nego na bilo kojem protestu