Komentari (1017)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Denis očigledno nastavlja politiku Bakira Izetbegovića, a isti je kao i Šefik Džaferović jer mu se cijela kampanja i političko djelovanje bazira na napadima na Dodika, Čovića, Vučića, a ništa konkretno i korisno za ovaj narod i državu, baš kao i što ništa od Bakira nije bilo u zadnjih 8 godina.
Ista sve sorta, i ovi bi da nas unište. Samo Fahro za predsjednika
Fahro standardno, pise sve najgore o svojimm politickim protivnicima. On u onom zutilu od novina zvanom avaz ili ovi stranacki mravojedi za tastaturama. Sda standardno preko svojih stavova, faktora, slobodne bosne itd. Cak su i zeljka sve vise poceli podrzavati, samo ne bi li denisu ukrali koji glas. E pa trebali bi znati da su pobjednici najcesce oni koji budu napadnuti. Sto vise napadaju, vise ce ih Denis osamariti na izborima. Bit ce to mozda i najcistija i najveca pobjeda do sada.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Zemlja za sve, jedinstvena BiH a ne zemlja mrznje, napetosti, stagnacije i fildzan drzavica. Dok nas drze u torovima ostat cemo crna rupa Europe kao sto je trenutno slucaj. SVI NA IZBORE I SVI ZA PROMJENE. SDP, DENIS I JACA BiH!
Zemlja za sve, jedinstvena BiH a ne zemlja mrznje, napetosti, stagnacije i fildzan drzavica. Dok nas drze u torovima ostat cemo crna rupa Europe kao sto je trenutno slucaj. SVI NA IZBORE I SVI ZA PROMJENE. SDP, DENIS I JACA BiH!
Pa s obzirom da si ti Dodik na kvadrat biće više od 3 Dodika u predsjedništvu
DENIS I ŽELJKO ONAJ 3. NIJE NI BITAN.
Foteljaski patriota, puna usta bosne i patriotizma iz ugodne budzetske fotelje, sta si konkretno uradio u 20 godina odkad te hrani ova drzava, parazitu budzetski
Denis Bećirović: BiH ne mogu razbiti ni kada bi tri Milorada Dodika bila u Predsjedništvu ----------- Ajde??!!!..super ako je tako,..onda vam jedan Dodik nece predstavljati nikakav problem
bih je razbijena ,ko nevidi dobro nek ode u zap hercegovinu ili rs,dasi rekao bih treba spajat ok ali najboljeje zivjet u iluziju,bosnjacisu konstutaivni u rs jesu al u k,i staste vi sdp uciili za njih nista,kojih posjecuje nemorase dobit glasal obidzi i reciteim da nisu sami da nisu u drugj drzavi,svise setate po fbih a govorite o cjelovitoj bih,samo zbog glasa,
U pravu si mali Penise, nece ni 3 Dodika razvaliti BiH, to cete vi muslici uraditi za njega svojom unitaristickom, prevazidjenom i vec vidjenom politikom na ovim prostorima.
Jestel primjetili da komentarišu sve isti komentatori?! Obratite pažnju na nickname komentatora, sve se isti ponavljaju... BoToVi!! Čime se sve ljudi služe.
Vecina komentatora koja napada Denisa Becirovica, cini to bas onako providno i bez argumenata jer osjecaju da je ovaj covjek veoma inteligentan i da je opasnost za nacionalne vodje i njihova krda kojima i sami pripadaju. Glasajte za sve samo ne za tzv. zastitnike svojih nacionalnih stada jer je to supljak koji ce i vama i vasoj djeci doci glave.
Uvijek bio i ostao borac za jacu BiH.
Trudi se dečko al' smiješna ova faca ... podsjeća me na neki lik iz crtanih filmova... nikako da se sjetim .. neko pile ili kobac ... tipa angry bird
Joj kakve samo lazi baca, a ne zna ni sam koliko je vec nacina smislio da srusi ovu drzavu.
DRZAVNIK
Vidim ovdje sda robove kako pljuju po sdp- u.. jos vam je jedink to ostalo jer ste u oktobru donji. Dzaferovic moze pobjediti jedino ako bude sam na listi drugacije ne postoji covjek. DENIS DO POBJEDE