Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji su ikada predali na neki konkurs za asistenta ili neku drugu poziciju na bilo kojem fakultetu Univerziteta Sarajevo, znaju kakve mucke i namjestanja se desavaju.
Vidi face u Škrijelja , konkurs prepun nepravilnosti i nezakonitosti on zove Trojkše u pomoć da dohakaju jednoj od posljednjih pristojnih institucija u BiH . Vidjet ćemo Rifste,koliko tebe u svemu ima
Covjek je doveo univerzitet na nivo reality show-a. Umjesto da se bori za sto vise, sto boljih kandidata, i da ostane u svemu apsolutno neutralan, on otvoreno gura čovjeka koji nije ispunjavao uvjete niti da postane asistent na fakultetu. O moralnom nivou jnstitucije na cijem je rektor celu, dovoljno govori činjenica da je novi rektor sa takvom prtljagom izglasan, da je sam za sebe glasao i da to niko od prisutnih nije vidio kao problem. SRAMOTA!
A Sebija kad ce u zatvor?
Sve lopovluci
kako nema korupcije od strane HDZ-a?
Kriminalne radnje na 90% fakulteta UNSA su dovele do ovog. Nije da im trojka nije pomagala u tome.
Ima li bilo šta da je pošteno
Drug Rifat Škrijelj ! Od tebe, veća sramota su samo pravnici sa Univerziteta u Sarajevu ,koji su ti aminovali da je uredu provesti ovako nakaradan konkurs u kome su glasali ljudi koji nisu upisani u sudski registar , glasanje putem punomoći (pošte), dozvolili da kandidat glasa za sebe i donese prevagu za 1 glas , jer drugi kandidat nije mogao glasati . More nepravilnosti ,sukoba interesa ,diskriminacije !
e šteta što ga neće biti
Veliko zlo je ovaj Skrielj. Koliko je on, skupa sa Nenadom Adzifejzovicem na pa dao profesoricu Izetbegovic i radio na tome da se smijeni. Od tada je nastao potpuni sunovrat UNSA-e
"Na pa dao" hahahahahahahah
šta je sa informacijom da se studentima koji su članovi senata i imaju pravo glasa na ime "projekta" isplatilo 50 hiljada KM. Da li se to može provjeriti. ne prijete oni džabe bunom.
Ne zna se koji je vece zlo - ovaj sto odlazi, ili ovaj sto je trebao doci...
UNPROFOR se treba rasporediti u BiH
Trohka nije nizasta, ponistem iz izbor direktora BH Telecoma, Cuma evo sad i Rektora. Jedino sto znaju su ustupci covicu i dodiku
Eto neka je sda za nesta , al za onu stvar.Trojka radi var ispravno
to se kaze pokusali nastimat a sve je maslo cirkusanta ex rektora
Vidi Škrijelja jest uzlojio ko jazavac pred sudom a do njega rektor kiji nije imao uslov za magisterij .Samo u BiH