Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika i prilika bahate osobe
To je takvima kompliment kad im kažeš da su bahati
Nije ni Fadil kriv,pa leži.
Uzima li iko advokata o svom trošku?
Odjseci granu u šumi pa ćeš ti uzeti
Fazlagić je također zahtijevala da je Belma Balijagić Džuho brani po službenoj dužnosti, s obzirom na to da ona trenutno ne može priuštiti advokata. hahahahahahahahahahahahahahah
krivooo ne moreeeeee oo ooooooo
To vam je način kako 90% sudija i tužilaca razmišlja privatno. Bahatost do neba i svi misle kako su Bogom dani da imaju plate po 5000 KM i da ni za šta ne odgovaraju. Jer oni su elita. Pošteniji su Hana i Deen od svakog od njih.
prodala 10 stanova koje je uknjizila na sebe i sad bi advokata o drzavnom trosku
ravaku
Je li imala muzicku želju?
Kaze"dosla da odbrani cast".. Hahaha Kako su ono govorili, nama cast a partizanima mast!
Ista rodjak Fazla.Samo bjeze iz Drzave.
Pošto je bila u bijegu 8 godina istu treba staviti u pritvor jer za to postoje sve zakonske osnove.
Ova još uslove postavlja hahahaha
Sva bol svijeta je nocas u Bosni..Ostaje li Lejla da bolu prkosi?
Ovi sto puno para imaju svi trebaju advokate placati o svom trosku a stroga sirotinja po sluzbenoj duznosti.
učite djeco, ovo je slika i prilika Vaše voljene BeeeeJiHoooooooiooo - BiH je Zvijezda Granda NO 1 i tako će ostati za vijeke vijekova! Federacija je ipak nešto drugo
Pola Sarajeva iznajmljeni stanovi a niko ne placa prihode i porez drzavi. Onda dodje i kuka samohrana majka sa 25 stanova.
Pogle sutstva i nekih prepucavanja na lićnom nivou između Dalide i Lejle, ovo nidže nema kunem vam se. Srbija i Hrvatska da ovo preuzmu što prije, ovako neide narode, a svjedočimo tome i sami.