Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dević ili lopovčina.
Na sta je spala velika SDA, papak Devic da im bude sef Kluba bruka i sramota. Na niske grane ste pali. Ispitajte imovinu ovog laznog akademika iz Ilijasa bolje bi vam bilo nego sto se pokusavate na silu da mijenjate stvari.
Koliko vidim,Smiljana je kriva za sve:)
Zapamtite izdaju Komšića i DF
Smiljana Viteškić "zakazala u pravopisu i u pecatu samo nije sjednicu" Oplakah na Damirov video.
Od zasjedanja i laprdanja nikoga zabolit glava neće. Od zabrana i provodjenja sile hoće. Zakonodavna vlast rukovodi izvrsnom vlasti i prema toj logici sprječavanje vecine je puč, a učešće u tome je učešće u pucu. Bez obzira sta to drugi pokušali predstaviti. Eto toliko.
@HM 2011 pored toga za valdinu intervenciju policije u tom slučaju trebalo bi pozvati vijeće ustavnog suda na sjednicu pa koga sudije na licu mjesta posalju napolje neka ide.... Sve ostalo je omca oko vrata iste te policije. Eto
nemojte ga
Svi komentari "papak iz Ilijasa".. slabo si ove botove obucio Dino.
Nije himao dovoljno vrehmena da ih podhuči vješthini.
Na šta je ova SDA u KS spala. Devic, Sarajlic.... sramota za stranku imaju li ikog ako ništa da je fino odgojen i obrazovan.
A dogovor koji imaš sa onom iz DF-a pada u vodu! Smrde vam tragovi!
Ovo je onaj Bizon 😂
sda fićfirić. ćato.
Koliko li su Dino i "najbolja Vlada" platili kliksu da pucaju automatske minuse na sve komentare koji su protiv njih? 🤔
@Mala12Mumi13Mala14 vidjeces na izborima :)
Nešto nije primjetio danas. Sutra će primjetiti nešto lično, što će ga zaprepastiti!
gledaj efendije, lopina da ga nema
Imate li vi djecu? Jel mislite da ste nenadhebivi?? Dokle, mafijo??
Imam cuku vrlo poslušnog,i želim da ga učlanim u SDA,imati čete ne jednu ruku više već četiri,laje kad mu se naredi ,šuti kad treba da se ne profaniše utjeruje strah u kosti.bi ti če uvjek servilan i snjim možete dugoročno računati naravno po željama velikog šefa koji se ne oglašava