Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DF su veci SDA ovci od samij SDAovaca. Dopisivali im se glasovi kao i SDAovcama
Vidi SDA glavonja!
SDP predao i prodao državu Dodiku i Čoviću. Na idućim izborima SDP i stranke okupljene oko nje mogu slobodno zaključati vrata, i oni koji su na ovim izborima za njih glasali ne mogu da vjeruju kako ih je SDP izigrao.
Jel vam to kakir piso napad
Nije mi jasno zašto SDA dozvoljava da im stranku vode pojedinci iz DF-a. Da je SDA raskinula koaliciju sa DF-om, već bi bila čvrsto u vlasti na svim nivoima. DF je desna nacionalistička stranka, ekstremnija i od SDA i nečim drži u šaci SDA.
SDP TK je jedna od najvećih kriminalnih hobotnica ove države
DF je qrva bez morala, ali činjenica da je SDP opljačkao kanton u ove 22 godine vlasti znaju svi koji zive u pomenutom
@gooUser1669933111 LAZ 👌👌😎SDP nije vladao kantonom, inace bi ulice u TZ bile zakrpljene👌👌😎Mada je i SDP postao SDOOO Satelit.
Treba ufatit onog Mesalica i Begica, napraviT im kucu pored Bakira i preseliti Hin na Poljine 😎👉👌
Ova onaj Begić sa dijagnozom morž od tonu, troprstaš iz Bileće, mali Krešić što ima prvomoćnu presudu i ostali nešto pričali. Da se malo i oni čuju u javnosti...
@Mirsoamerikanac 😂😂😂 i tebe bacili pod voz, ona dva hostaplera 😂😂😂
Da se razumijemo ...SDP NE POSTOJI👌👌😎 DF je vojno krilo SDA mafije.👌